Архива вести
                   
30. април 2022.

ЧЕСТИТКА СЛУЖБЕ КООРДИНАЦИОНОГ ТЕЛА ПОВОДОМ РАМАЗАНСКОГ БАЈРАМА

Београд - Поводом празника Рамазанског Бајрама  којим се у исламском свету означава  крај поста у месецу Рамазана, Данијела Ненадић, в.д. директорке Службе Координационог тела и запослени упутили су  честитку верницима исламске веросиповести из општина Прешево, Бујановац и Медвеђа.

29. април 2022.

ПОШТА ТРАЖИ ДОСТАВЉАЧЕ, ВОЗАЧЕ, ШАЛТЕРСКЕ РАДНИКЕ, ПОШТАРЕ

Бујановац – Београд -  Пошта Србије од 4. маја отвара стални јавни конкурс за запошљавање возача, поштара, достављача и шалтерских радника на целој територији Републике Србије, што може бити прилика за запошљавање и у бујановачкој Пошти, која се већ дуже време суочава са мањком радника.

29. април 2022.

ОПАДА ИНТЕРЕСОВАЊЕ ЗА ВАКЦИНАЦИЈОМ У БУЈАНОВЦУ, АЛИ ИМА И ОНИХ КОЈИ ПРИМАЈУ ЧЕТВРТУ ДОЗУ

Бујановац  – Београд -  У општини Бујановац трећу бустер дозу вакцине против короне примио је 4.191 грађанин, док се четвртом дозом вакцинисало само 12 особа, речено је у Дому здравља.

28. април 2022.

ДРЕЉА ОГОРЕЉА: ПЕТАР СТОЈКОВИЋ ПОБЕДИО У КУЦАЊУ ЈАЈА

Бујановац – Београд - Дреља Огореља, традиционални сабор који се у Бујановцу одржава сваке године трећег дана Ускрса, и ове године је окупио велики број Бујановчана на “свадбеном” весељу. Велико интересовање деце изазвало је такмичење у разбијању ускршњих јаја, а најуспешнији је био Петар Стојковић.

28. април 2022.

ПРВАК СВЕТА У БОКСУ ШЕФАТ ИСУФИ СТИГАО У БУЈАНОВАЦ

Бујановац – Београд -  Новог светског првака у полутешкој категорији, Шефата Исуфија из Великог Трновца,  примио је председник општине Бујановац, Нагип Арифи.

26. април 2022.

ВАСКРШЊЕ СВЕЧАНОСТИ У БУЈАНОВЦУ

Бујановац – Београд - Изложба најлепше украшених васкршњих јаја и ликовних радова на тему Васкрса, одржана је  на градском тргу у Бујановцу уз богат културно - уметнички програм и велики број посетилаца.

26. април 2022.

БУЈАНОВАЧКА ДЕЦА ДОБИЛА НОВО ИГРАЛИШТЕ КОД ГРАДСКЕ ЦРКВЕ

Бујановац – Београд - У дворишту цркве Свети апостоли Петар и Павле у Бујановцу на дан Ускрса свечано је  отворено дечије игралиште.

26. април 2022.

ЕНЕРГЕТСКА ЕФИКАСНОСТ: ОД ОПШТИНЕ БУЈАНОВАЦ ЗА ЗАМЕНУ СТОЛАРИЈЕ 140.000, ЗА ИЗОЛАЦИЈУ 210.000

Бујановац – Београд - За Програм побољшања енергетске ефикасности одређена су два модела која ће се спроводити у општини Бујановац – први предвиђа замену врата и прозора, постављање изолације, набавку котлова, а други уградњу соларних панела и инвертера.

22. април 2022.

УСКРШЊА ЧЕСТИТКА СЛУЖБЕ КООРДИНАЦИОНОГ ТЕЛА

Београд - Данијела Ненадић, в.д. директорке Службе Координационог тела за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа и запослени честитали су свим грађанима општина Прешево, Бујановац и Медвеђа, православне  вероисповести предстојећи празник Ускрс.

21. април 2022.

ПОЧИЊУ РАДОВИ НА ИЗГРАДЊИ ПУТА ПРЕКО РАДАНА

Медвеђа – Београд - Радовима у Пролом Бањи почиње изградња пута преко Радана. Председник општине Лебане Иван Богдановић рекао је да ће се пут радити фазно, а прва деоница биће у дужини од пет километара.

  Следећа страна»