Архива вести
                   
30. октобар 2017.

ПРЕМИЈЕРКА БРНАБИЋ: СПРЕМАН ИЗВЕШТАЈ О ИМПЛЕМЕНТАЦИЈИ ПЛАНА У СЕДАМ ТАЧАКА

Бујановац, Београд – Говорећи о положају албанске мањине, председница Владе Републике Србије Ана Брнабић је јуче у Народној скупштини изјавила да је спреман извештај о имплементацији плана у седам тачака.

30. октобар 2017.

ВИСОКИ САВЕТ СУДСТВА ДОДЕЛИО ВИСОКО ПРИЗНАЊЕ БУЈАНОВАЧКОЈ КУЋИ ПРАВДЕ

Бујановац – Од преко 120 судова у Србији, Основном суду у Бујановцу припала је трећа награда за укупан број решених предмета у односу на претходну годину.

30. октобар 2017.

СТОЛАРСКА ОБУКА ЗА МИГРАНТЕ

Прешево, Врање - У Прихватном центру у Прешеву данас почиње обука групе миграната за столарски занат.

30. октобар 2017.

ЏИПИЈАДА „МЕДВЕЂА 2017 ОД ПЕТРОВЦА ДО МРКОЊСКОГ ВИСА“

Медвеђа - У циљу промовисања туристичких потенцијала општине Медвеђа, Туристичка организација општине Медвеђа је протеклог викенда  организовала Џипијаду „Медвеђа 2017 – од Петровца до Мркоњског виса.“

27. октобар 2017.

ПРЕШЕВСКО ПОЗОРИШТЕ СПРЕМНО ЗА ПРЕМИЈЕРУ „МАРАТОНАЦА“

Прешево – Глумци професионалног позоришта из Прешева увелико припремају премијеру представе Маратонци, преноси портал Presheva.com.

27. октобар 2017.

60 МИЛИОНА ЕВРА ЗА ИНФРАСТРУКТУРУ ЈУЖНЕ И ЈУГОИСТОЧНЕ СРБИЈЕ

Бујановац, Београд – „Од 100 милиона евра кредита, колико ће до краја године стићи у буџет од Светске банке, 60 милиона евра намењено је за одржавање инфраструктуре, а 40 милиона евра у енергетску ефикасност,” изјавила је Зорана Михајловић, министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Републике Србије.

27. октобар 2017.

АПЕЛ РОДИТЕЉИМА ДА ВАКЦИНИШУ ДЕЦУ ПРОТИВ МОРБИЛА КАКО БИ СЕ СПРЕЧИЛА ПОЈАВА ЕПИДЕМИЈЕ

Бујановац - Педијатар др Афродита Мустафа, координатор за имунизацију у Дому здравља Бујановац, је изјавила да је претраживањем евиденције у Дому здравља Бујановац утврђено да 779 деце старости до 11 година није вакцинисано у оквиру редовне и обавезне имунизације.

27. октобар 2017.

ПРЕКВАЛИФИКАЦИЈА У ИТ СЕКТОРУ

ИТ сектор је један од највећих нето извозника у Србији и растао је стопом од преко 10% сваке године, са јаким потенцијалом за будући раст. Тај сектор тренутно запошљава око 20.000 радника.

26. октобар 2017.

ОПШТИНА БУЈАНОВАЦ ПОКЛОНИЛА ПЛАЦ ЗА КУЋУ ПОРОДИЦИ У СЕЛУ РАКОВАЦ

Бујановац – Општина Бујановац је обезбедила грађевинску парцелу за изградњу породичне куће четворочланој  породици самохране Јелене  Митровић из села Раковац код Бујановца.

26. октобар 2017.

БЕСПЛАТНИ МАМОГРАФСКИ ПРЕГЛЕДИ У БУЈАНОВАЧКОМ ДОМУ ЗДРАВЉА

Бујановац - др Лела Јовановић, директорка Дома здравља Бујановац, изјавила је да се у овој здравственој установи јуче и данас врше бесплатни превентивни мамографски прегледи дојке у циљу раног откривања карцинома.

  Следећа страна»