Архива вести
                   
30. децембар 2020.

ПОЗИВ ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПРЕДЛОГА ПРОЈЕКАТА ЗА АД-ХОК ГРАНТОВЕ ПОДРШКЕ (Рок: 30. јун 2021)

Балканска мрежа за развој цивилног друштва је расписала конкурс за доделу ад-хок подршке, која представља инструмент за обезбеђивање брзог финансирања непосредних потреба ОЦД-а или иновација за унапређење...

30. децембар 2020.

ДР. ТИОДОРОВИЋ: ПРИ КРАЈУ ПРОЛЕЋА МОГУЋЕ ВРАЋАЊЕ ЖИВОТУ КАКАВ ЈЕ БИО ПРЕ КОРОНЕ

Ниш - Др. Бранислав Тиодоровић, епидемиолог и члан Кризног штаба, је изјавио да је епидемиолошка ситуација у земљи још увек тешка и озбиљна без обзира на опадајући број новозаражених, хоспитализованих и умрлих, као и да су бројке и даље високе.

30. децембар 2020.

УСВОЈЕН БУЏЕТ ОПШТИНЕ БУЈАНОВАЦ ЗА 2021. ГОДИНУ

Бујановац - Буџет општине Бујановац за наредну годину, који је јуче усвојила Скупштина, износи 1,29 милијарди динара, а по речима председника  општине Нагипа Арифија, у односу на ову годину ће бити више новца  на свим позицијама.

30. децембар 2020.

СУД У ПРЕШЕВУ ПОЧИЊЕ ДА РАДИ УТОРКОМ И ПЕТКОМ

Прешево  - У згради некадашњег суда у Прешеву ће се од 3. јануара 2021. године одржавати „судски дани“, што је Шћиприм Арифи, председник Привременог органа општине Прешево, протумачио као враћање Основног суда у општину.

30. децембар 2020.

У МЕДВЕЂИ ДОДЕЉЕНИ ПАКЕТИЋИ ЧЛАНОВИМА УДРУЖЕЊА „СРЦЕ ЗА ДЕЦУ”

Медвеђа - Спортски савез општине Медвеђа је ове године обезбедио 33 новогодишња пакетића за чланове удружења „Срце за децу”

29. децембар 2020.

ГРАНТОВИ ЗА ИНОВАТИВНЕ ПАРТНЕРСКЕ ИНИЦИЈАТИВЕ ИЗМЕЂУ ОГД И ЈЛС

Пројекат „Заједно за активно грађанско друштво – АCТ” ће након празника  отварити позив за доделу иновативних грантова за развој партнерстава на локалном нивоу. Позив ће бити отворен 11. јануара 2021. године.

29. децембар 2020.

ЦДИ ПРИКУПЉА ПОРУКЕ ПОДРШКЕ ОБОЛЕЛИМА ОД КОРОНА ВИРУСА

Врање - Активисти Центра за друштвене интеграције (ЦДИ) у Врању су позвали све људе добре воље да се укључе у акцију подршке оболелима од корона вируса тако што ће им упутити речи охрабрења и подршке, као и жеље за брзо оздрављење.

29. децембар 2020.

МИНИСТАРКА ОБРАДОВИЋ: РАЗГОВАРАТИ СА АЛБАНЦИМА У ОПШТИНАМА ЈУЖНЕ СРБИЈЕ

Београд  - Представници Срба из општина Прешево, Бујановац и Медвеђe су јуче посетили  Министарство државне управе и локалне самоуправе и са министарком Маријом Обрадовић разговарали о актуелној ситуацији у овим општинама...

29. децембар 2020.

СТИГЛЕ ВАКЦИНЕ У ДОМ ЗДРАВЉА БУЈАНОВАЦ

Бујановац - У Дом здравља у Бујановцу је стигао нови контигент вакцина против сезонског грипа, па из ове здравствене установе позивају грађане који спадају у угрожену категорију да се вакцинишу.

28. децембар 2020.

КОНКУРС ЗА ПРИМЕРЕ УСПЕШНИХ ПРОЈЕКТНИХ АКТИВНОСТИ ОСТВАРЕНИХ У ОКВИРУ ГРАЂАНСКОГ ВАСПИТАЊА У ОСНОВНИМ И СРЕДЊИМ ШКОЛАМА (Рок: 15. јануар 2021)

Завод за унапређивање образовања и васпитања је, у оквиру пројекта „Подршка реформе грађанског васпитања“, расписао Конкурс за избор примера успешних пројектних активности остварених...

  Следећа страна»