Архива вести
                   
31. октобар 2023.

НОВИ РОКОВИ ЗА ПРОГРАМ „МОЈА ПРВА ПЛАТА“

Имајући у виду изузетно велику заинтересованост послодаваца и незапослених младих за учешће у програму „Моја прва плата“, процењено је да је у интересу свих учесника да се дефинишу нови рокови по фазама реализације програма „Моја прва плата“, саопштено је из Националне службе за запошљавање.

31. октобар 2023.

ЗАХВАЛНОСТ БУЈАНОВАЧКОЈ БАЊИ ЗА БРИГУ О БОРЦИМА

Специјална болница за рехабилитацију у Бујановачкој Бањи добила је захвалницу за друштвену одговорност исказану према борцима, ратним војним инвалидима и члановима породица палих бораца, јер је омогућила попусте за све оне који имају борачку картицу.

31. октобар 2023.

У СЕЛУ МАЋЕДОНЦЕ ПОЧЕЛИ РАДОВИ НА УРЕЂЕЊУ КОРИТА РЕКЕ ЈАБЛАНИЦА И ЗАШТИТИ ЕНЕРГЕТСКЕ И ПУТНЕ ИНФРАСТРУКТУРЕ

У селу Маћедонце, у општини Медвеђа, у току је реализација пројекта „Санација и уређење корита реке Јабланица – заштита енергетске и путне инфраструктуре“.

30. октобар 2023.

ЈЕДАНАЕСТ ПРЕДУЗЕТНИКА СА ПОДРУЧЈА ОПШТИНЕ МЕДВЕЂА ДОБИЛО НОВАЦ НАМЕЊЕН УНАПРЕЂЕЊУ ПОСЛОВАЊА

Једанаест предузетника са подручја општине Медвеђа добило је новац намењен унапређењу пословања у максималном износу од по 250.000 динара.

30. октобар 2023.

ПЧИЊСКИ ОКРУГ ДОБИЈА РЕГИОНАЛНУ ДЕПОНИЈУ СА ЦЕНТРОМ У ВРАЊУ

Пчињски округ добиће регионалну санитарну депонију у Врању, односно проширење постојеће депоније “Метерис”, најављује министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Горан Весић. Вредност инвестиције фазе 1 је 13,3 милиона евра, од чега је 10 милиона евра зајам КФВ банке, док Немачка донира 2,48 милиона. Завршетак радова предвиђен је за крај 2026. године.

30. октобар 2023.

СТУДЕНТСКЕ КАРТИЦЕ ЗА БРОЈНЕ ПОПУСТЕ, 13. НОВЕМБАР РОК ЗА ПРИЈАВУ

Уз помоћ нове картица које је преко свог инстаграм налога најавио председник Вучић, студенти ће моћи да остваре разне бенефите, а рок који имају за пријаву је 13. новембар.

27. октобар 2023.

ПЕНЗИОНЕРИМА СА НАЈМАЊОМ ПЕНЗИЈОМ БИЋЕ УМАЊЕНИ РАЧУНИ ЗА СТРУЈУ ЗА 1.000 ДИНАРА

Влада Србије усвојила је данас измене Уредбе о енергетски угроженом купцу које предвиђају да пензионерима са минималном пензијом рачуни за струју буду нижи за додатних 1.000 динара до краја грејне сезоне.

27. октобар 2023.

БЕЗГРАНИЧНА ЗАХВАЛНОСТ ЧЛАНОВА СВИХ ПОРОДИЦА КОЈЕ СУ ДОБИЛЕ КРОВ НАД ГЛАВОМ У МЕДВЕЂИ

Захваљујући Епархији нишкој и општини Медвеђа, свој кров над главом, данас су добиле три породице Анђелић, Богдановић и Премовић. Њима је данас кључеве новоизграђених кућа, уручио Његово Преосвештенство Епископ нишки господин Арсеније у присуству председника општине Медвеђа, Драгана Кулића.

26. октобар 2023.

АКТИВИРАН СИСТЕМ „ПРОНАЂИ МЕ“ ЗА ПРОНАЛАЖЕЊЕ НЕСТАЛЕ ДЕЦЕ, ЕВО КАКО ФУНКЦИОНИШЕ

Систем за хитно обавештавање јавности о нестанку деце под називом „Пронађи ме“ почео је да ради у Србији. У случају активирања система о нестанку малолетног лица бићете обавештени СМС поруком, прекидом телевизијских и радио емисија, кајронима на ауто-путу, аеродромским, аутобуским и железничким станицама. 

25. октобар 2023.

ДЕМИНЕРИ ОД СУТРА У БУЈАНОВАЧКОЈ ОПШТИНИ, ШТАБ УПОЗОРАВА ГРАЂАНЕ

Још једна акција уклањања неексплодираних бомби и мина заосталих из ранијих у сукоба на територији бујановачке општине почиње у четвртак (26. октобар) на простору села Ђорђевац.

  Следећа страна»