Архива вести
                   
28. фебруар 2022.

БЕСПЛАТНИ УЏБЕНИЦИ ЗА ОСНОВЦЕ, ПОЧЕЛО ПРИЈАВЉИВАЊЕ

Бујановац – Београд - Ученици основних школа се могу пријавити за бесплатне уџбенике које обезбеђује Министарство просвете, саопштено је из министарства.

28. фебруар 2022.

У БЕОГРАДУ ОДРЖАНА СТАЛНА КОНФЕРЕНЦИЈА ГРАДОВА И ОПШТИНА УЗ УЧЕШЋЕ ОПШТИНЕ БУЈАНОВАЦ

Бујановац – Београд – У просторијама Сталне конференције градова и општина у Београду одржана је конститутивна седница Председништва Сталне конференције градова и општина на којој је општину Бујановац представљао шеф кабинета председника општине Бујановац, Сали Салхи.

25. фебруар 2022.

„ОТВОРЕНОСТ И ТОЛЕРАНЦИЈА ПРЕ СВЕГА“ ПОРУЧУЈЕ БЉЕНДИНА ХИСЕНИ

Бујановац – Београд - Бљендина Хисени је ученица четврте године средње школе „Сезаи Сурои“ и председница је ученичког парламента ове школе. Она је активисткиња која се труди да мотивише младе у Бујановцу да се укључе у пројекте који се њих тичу и да на тај начин лакше остварују своје циљеве и амбиције.

25. фебруар 2022.

ПОСЕТА ДЕЛЕГАЦИЈЕ ОЕБС МЕДВЕЂИ

Медвеђа – Београд - Амбасадор Јан Брату, шеф мисије ОЕБС у Србији, боравио је у Медвеђи и обавио састанак са представницима локалне самоуправе.

25. фебруар 2022.

“БРАНКОВЦИ” ИВА И МАТЕЈА НАЈБОЉИ МЛАДИ МАТЕМАТИЧАРИ

Бујановац – Београд - Ива Добарџијев и Матеја Трајковић из Бујановца, ученици четвртог разреда Основне школе “Бранко Радичевић”, пласирали су се на окружно такмичење из математике.

23. фебруар 2022.

ОПШТИНА МЕДВЕЂА СПОРТИСТИМА УСТУПИЛА МИНИБУС НА КОРИШЋЕЊЕ

Медвеђа – Београд - Општина Медвеђа, као власник путничког минибуса, уступила је Спортском савезу општине Медвеђа возило на коришћење на период од годину дана.

23. фебруар 2022.

ОПШТИНА БУЈАНОВАЦ ЗАПОШЉАВА ПОРЕСКОГ ИНСПЕКТОРА И ВОЗАЧА

Бујановац – Београд -  Општина Бујановац расписала је конкурс за два радна места у Општинској управи и овога пута се траже порески инспектор и возач.

23. фебруар 2022.

ПЕРА БАТИНИЋ И У 81. ГОДИНИ ПРЕНОСИ ФУДБАЛСКО ЗНАЊЕ ДЕЧАЦИМА

Бујановац – Београд -  Легендарни бујановачки фудбалски тренер Петар Батинић и у својој 81. години тренира младе и учи их вештинама најважније споредне ствари на свету.

21. фебруар 2022.

„РАЗЛИЧИТОСТ ЈЕ ПРЕДНОСТ А НЕ МАНА“ ПОРУЧУЈЕ БОГДАН МАТИЋ

Бујановац – Београд -  Богдан Матић,ученик четвртог разреда средње школе ,,Свети Сава” у Бујановцу је пример како би се за боље сутра требало борити: знањем, културом, васпитањем, разумевањем. Богдан је активиста, залаже се за интеркултуралност и бори се против сваког вида дискриминације...

21. фебруар 2022.

ЛЕНА ИЗ ЖУЖЕЉИЦЕ ПРВА НА ЛИКОВНОМ КОНКУРСУ ИНСТИТУТА “БАТУТ”

Бујановац – Београд - Лена Спасић из Жужељице, ученица четвртгог разреда Основне школе “Вук Караџић” у Левосоју, освојила је прво место на ликовном конкурсу који организује Институт за јавно здравље Србије “Милан Јовановић Батут”.

  Следећа страна»