Архива вести
                   
31. октобар 2019.

„САЗНАЈ И РАЗАЗНАЈ“: НАСТАВЉА СЕ МЕДИЈСКО ОПИСМЕЊАВАЊЕ БУЈАНОВЧАНА

Бујановац – Радионица о медијској писмености „Сазнај и разазнај“, коју спроводи америчка организација „ИРЕКС“ са циљем да обучи пре свега младе како да препознају манипилацију и разликују дезинформацију од чињенице, одржана је по други пут у Бујановцу.

31. октобар 2019.

НАТО У БАЗИ „ЈУГ“ ДАО ОДЛИЧНЕ ОЦЕНЕ ИНЖИЊЕРЦИМА СРПСКЕ ВОЈСКЕ, СПРЕМНИ ЗА МИРОВНЕ МИСИЈЕ

Бујановац – Специјализована чета Војске Србије добила је у бази Југ код Бујановца одличне оцене експерата НАТО чији се стандарди примењују у операцијама Европске уније и Уједињених нација, чиме се потврдило да су оспособљени и за откривање импровизованих експлозивних направа.

30. октобар 2019.

ЈАВНИ ПОЗИВ ЈЕДИНИЦАМА ЛОКАЛНЕ САМОУПРАВЕ И ГРАДСКИМ ОПШТИНАМА ЗА ДОДЕЛУ СРЕДСТАВА ИЗ БУЏЕТСКОГ ФОНДА ЗА УНАПРЕЂЕЊЕ ЕНЕРГЕТСКЕ ЕФИКАСНОСТИ (РОК: 2. ДЕЦЕМБАР 2019)

Министарство рударства и енергетике је расписало јавни позив за доделу средстава из Буџетског фонда за унапређење енергетске ефикасности ради финансирања пројеката у области ефикасног коришћења енергије у 2019. години у јединицама локалне самоуправе и градским општинама, ЈП 2/19.

30. октобар 2019.

ИСТРАЖИВАЊЕ О ПОЛОЖАЈУ И ПОТРЕБАМА МЛАДИХ НА СЕЛУ (РОК: 5. НОВЕМБАР 2019)

Фондација Ана и Владе Дивац спроводи истраживање о положају и потребама младих на селу.

30. октобар 2019.

ЈАВНА РАСПРАВА О НАЦРТУ ЗАКОНА О РЕФЕРЕНДУМУ И НАРОДНОЈ ИНИЦИЈАТИВИ

Министарство државне управе и локалне самоуправе, у поступку припреме новог Закона о референдуму и народној иницијативи, спроводи јавну расправу о његовом нацрту која ће трајати од 25. октобра до 22. новембра 2019. године.

30. октобар 2019.

ОТВОРЕН КОНКУРС ЗА НОВЕ ПОЛАЗНИКЕ „ЕВРОПСКЕ ШКОЛЕ ДЕБАТЕ“(РОК: 3. НОВЕМБАР 2019)

Информациони центар Европске уније и Отворена комуникација расписују конкурс за шесту генерацију полазника „Европске школе дебате”.

30. октобар 2019.

СЛАТКИШИ ЗА ДУЊУ ПЛАНУЛИ „КО АЛВА“

Бујановац – Колачи и торте које су за помоћ малој суграђанки Дуњи Милановић направиле Бујановчанке Јелена, Кристина, Лидија, Сања и Наташа, планули су за два сата са штанда који су ове жене поставиле на тргу у Бујановцу.

30. октобар 2019.

ФРАНЦУЗИ ЗАИНТЕРЕСОВАНИ ЗА ИНВЕСТИРАЊЕ У МЕДВЕЂИ

Медвеђа – Француска компанија „Веолиа“, светски позната по модерним системима за прераду отпадних вода и дигиталну контролу водотокова, изразила је интересовање за инвестирање у пројекат регулације и контроле квалитета воде у Медвеђи...

29. октобар 2019.

ПОЗИВ ЗА ПРЕДЛОГЕ ПРОЈЕКАТА У ОКВИРУ ПРОГРАМА „РЕДИСТРИБУЦИЈА НЕПЛАЋЕНОГ РАДА – НЕГА И БРИГА У ЗАЈЕДНИЦИ НИЈЕ САМО ЖЕНСКИ ПОСАО“ (РОК 17. НОВЕМБАР 2019)

UN Women Србија позива женске организације цивилног друштва из Србије да се пријаве на позив за подношење предлога пројеката у оквиру програма „Редистрибуција неплаћеног рада –  Нега и брига у заједници није само женски посао”, који се реализује у периоду од септембра 2019. до фебруара 2021. године.

  Следећа страна»