Архива вести
                   
31. мај 2024.

ГЛАСАЊЕ ЈЕ МОГУЋЕ И БЕЗ ПОЗИВА

Сваки грађанин са правом гласа може да оствари своје бирачко право и ако није добио папирно обавештење или позив за гласање.

 

30. мај 2024.

АКЦИЈА ДОБРОВОЉНОГ ДАВАЊА КРВИ У БУЈАНОВЦУ 30. MAJA 2024

Црвени крст Бујановац , у сарадњи са  Заводом за трансфузију крви из Ниша ,  организује акцију добровољног давања крви 30. маја 2024. године .

 

30. мај 2024.

„СВЕТОСАВЦИ“ У ПЕТАК НА ТРГУ СЛАВЕ СА ТРУБАЧИМ

Матуранти бујановачких средњих школа „Свети Сава“ и “Сезаи Сурои” у петак завршавају школску годину. Последњи школски дан “Светосавци” ће традиционално обележити уз трубаче на градском тргу од 14 часова, а затим ће славље наставити у једном од локалних кафића. Матурско вече прославиће 10. јуна, док ће њихови албански другари то исто учинити два дана раније, 8. јуна.

 

30. мај 2024.

“УЗМИ РАЧУН И ПОБЕДИ“: ДО САДА ПОДЕЉЕН 71 СТАН

Министар финансија Синиша Мали и директор Републичке дирекције за имовину Јован Воркапић потписали су уговоре са добитницима станова у трећем извлачењу текућег циклуса наградне игре Узми рачун и победи.

 

29. мај 2024.

НЕНАД МИТРОВИЋ ПРИСУСТВОВАО ДОДЕЛИ ФУДБАЛСКЕ ОПРЕМЕ КЛУБОВИМА ПЧИЊСКОГ ОКРУГА

Ненад Митровић в.д директора Службе Координационог тела Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа присуствовао је додели фудбалске опреме од стране Фудбалског савеза региона источне Србије.

 

29. мај 2024.

ПРОЈЕКАТ „ЧИСТА СРБИЈА“ У ОПШТИНИ МЕДВЕЂА

Кроз пројекат „Чиста Србија“ Мађарска влада у сарадњи са владом Србије финансира израду пројектно техничке документације реконструкције и доградње водоводне и канализационе мреже, као и пројектно техничку документацију за изградњу постројења за пречишћавање отпадних вода на две локације, на територији Општине Медвеђа.

 

28. мај 2024.

НОВИ КОНКУРСИ ЗА ПРИЈЕМ У СПЕЦИЈАЛНЕ ЈЕДИНИЦЕ ВОЈСКЕ СРБИЈЕ ОД 1. ЈУНА ДО 31. ЈУЛА

Министарство одбране Владе Републике Србије и Војска Србије расписаће 1. јуна конкурсе за пријем нових припадника у састав 72. бригаде за специјалне операције и Одреда војне полиције специјалне намене „Кобра”.

 

28. мај 2024.

КОНКУРС САВЕТА ЕВРОПЕ ЗА МЛАДЕ

У духу обележавања 75 година постојања, Савет Европе организује фото и видео такмичење „Human rights, Camera, Action!“

 

27. мај 2024.

ЈАВНИ ОГЛАС О ДАВАЊУ У ЗАКУП ПОВРШИНА ЈАВНЕ НАМЕНЕ РАДИ ПОСТАВЉАЊА МАЊИХ МОНТАЖНИХ ОБЈЕКАТА

Комисија за спровођење поступка за давање у закуп непокретности у јавној својини општине Бујановац на седници одржаној дана 27.05.2024.године расписује Јавни оглас о давањз у закуп површина јавне намене ради постављања мањих монтажних објеката.

 

 

27. мај 2024.

ЦРВЕНИ КРСТ: АКЦИЈА У ЧЕТВРТАК

Црвени крст Бујановац, у сарадњи са Заводом за трансфузију крви из Ниша, организује акцију добровољног давања крви у четвртак (30. мај) у холу Дома културе „Вук Караџић“ у Бујановцу, у периоду од 9 до 15 часова.

 

  Следећа страна»

 

 

homescontents