Архива вести
                   
17. мај 2024.

ДОМ ЗДРАВЉА: ПРЕВЕНТИВНИ ПРЕГЛЕДИ У НЕДЕЉУ

Превентивни општи кардиолошки прегледи, који подразумевају мерење крвног притиска, ЕКГ запис, основну крвну слику и мерење шећера у крви обављаће се у недељу (19. мај) у Дому здравља Бујановац, у периоду од 8 до 17 часова. Поред тога, у служби за радиолошку дијагностику радиће се и ултразвук абдомена.

17. мај 2024.

„МОЈ КОМШИЛУК КРОЗ СТАРЕ ЗАНАТЕ“: ЗАЈЕДНИЧКИ ПРОЈЕКАТ АЛБАНСКИХ И СРПСКИХ УЧЕНИКА

У Основној школи „Вук Караџић“ у Левосоју код Бујановца у четвртак је одржана презентација под називом „Мој комшилук кроз старе занате“, у оквиру завршног пројекта на тему интеркултуралности.  

 

16. мај 2024.

ПРЕДСЕДНИК СПОРТСКОГ САВЕЗА ДАВОР ШТЕФАНЕК У ЛЕВОСОЈУ, ШКОЛЕ ДОБИЛЕ ПОКЛОНЕ

Председник Спортског савеза Србије (ССС) Давор Штефанек посетио је у среду Основну школу “Вук Караџић” у Левосоју код Бујановца. Штефанек је овом приликом поделио спортске реквизите и опрему коју је Спортски савез Србије обезбедио за четири основне и једну средњу школу у бујановачкој општини.

 

15. мај 2024.

ЛЕГЕНДЕ ФК ПАРТИЗАН И НЕКОЛИКО САДАШЊИХ ИГРАЧА ГОСТИ РАКОВЦА

Чланови управе ФК Партизан из Београда, Раде Залад, Аца Трифуновић, Зоран Рајић и Драган Траиловић, као и двојица актуелних фудбалера Партизана, долазе у четвртак (23. мај) у Бујановац, где ће их дочекати чланови Месне заједнице Раковац и ФК БСК.

 

15. мај 2024.

АЛЕКСА ЗЛАТКОВИЋ ОСВОЈИО ПРВУ НАГРАДУ НА ТАКМИЧЕЊУ ,,ЕУФОНИЈА 2024″

Алекса Златковић, ученик другог разреда Музичке школе у Бујановцу, поново је освојио прву награду, овога пута на такмичењу ,,Еуфонија 2024″, одржаном у уторак у Новом Саду.

 

 

15. мај 2024.

МЕЂУНАРОДНИ КУРС ЗА ИНСТРУКТОРЕ УЈЕДИЊЕНИХ НАЦИЈА

Међународни курс за инструкторе Уједињених нација који ће обучавати војно особље јединица задужених за интеракцију са локалном популацијом у зони мировних операција почео је јуче у бази „Југ“ код Бујановца.

 

14. мај 2024.

ЗА ПОДИЗАЊЕ ЕНЕРГЕТСКЕ ЕФИКАСНОСТИ У БУЈАНОВЦУ ОВЕ ГОДИНЕ РЕКОРДНА СУМА - 18,7 МИЛИОНА ДИНАРА

У новом циклусу програма енергетске санације породичних кућа и станова, који подразумева буџетско суфинансирање замене столарије, израду фасада, замену котлова и цевне мреже, уградњу соларних панела и друго, Бујановчанима ће на располагању бити рекордна сума – 18,7 милиона динара.

 

14. мај 2024.

МАТЕЈА ИЗ БУЈАНОВЦА НАЈБОЉИ НА “MEDIJANA GUITAR FEST“ У НИШУ

Матеја Трајковић из Бујановца, ученик петог разреда гитаре у бујановачкој Музичкој школи, освојио је прву награду на такмичењу „Medijana Guitar Fest“, одржаном у суботу у Нишу.

 

13. мај 2024.

НЕНАД МИТРОВИЋ ПРИСУСТВОВАО ОТВАРАЊУ МЕЂУНАРОДНОГ КОШАРКАШКОГ ФЕСТИВАЛА У БУЈАНОВЦУ

Вршилац дужности директора Службе Координационог тела Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа Ненад Митровић, присуствовао је отварању 12. Међународног Мини баскет фестивала "Сачувајмо децу" у Бујановцу.

 

13. мај 2024.

ПОЈАЧАНА КОНТРОЛА АУТОБУСА И ТЕРЕТНИХ ВОЗИЛА ОД 13. ДО 19. МАЈА

Припадници саобраћајне полиције Министарства унутрашњих послова, од 13. до 19.маја, спроводиће међународну акцију појачане контроле саобраћаја која ће бити усмерена на откривање прекршаја које чине возачи аутобуса и теретних возила.

 

  Следећа страна»