Архива вести
                   
27. фебруар 2020.

РАСПИСАН ПЕТИ ЈАВНИ КОНКУРС ЗА ДОДЕЛУ СРЕДСТАВА ПРИКУПЉЕНИХ ПО ОСНОВУ ОДЛАГАЊА КРИВИЧНОГ ГОЊЕЊА

Министарство правде расписало је, пету годину за редом, jавни конкурс за доделу средстава прикупљених по основу одлагања кривичног гоњења, на коме ће за пројекте од јавног значаја бити распоређено 500 милиона динара.

27. фебруар 2020.

ПОЗИВ ЗА ОБУКУ У НОВОМ ПАЗАРУ: САРАДЊА ЛОКАЛНИХ САМОУПРАВА СА ОРГАНИЗАЦИЈАМА ЦИВИЛНОГ ДРУШТВА У РАЗВОЈУ ЛОКАЛНЕ ЗАЈЕДНИЦЕ (РОК: 2. МАРТ 2020)

Канцеларија за сарадњу са цивилним друштвом, као стручна служба Владе Републике Србије, у 2020. години наставља са активностима усмереним на јачање капацитета органа јавне управе и организација цивилног друштва у правцу изградње и унапређења дијалога и њихове међусобне сарадње.

27. фебруар 2020.

РАСПИСАН КОНКУРС ЗА „УХВАТИ ФИЛМ" 2020 (РОК: 1. МАЈ 2020)

Организатори регионалног филмског фестивала „Ухвати филм", који обухвата пројекције домаћих и иностраних филмова на тему инвалидности, расписали су конкурс за овогодишњи фестивал. Конкурс је отворен до 1. маја ове године.

26. фебруар 2020.

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ У ПРОГРАМУ ПРУЖАЊА СТАНДАРДИЗОВАНЕ УСЛУГЕ МЕНТОРИНГА СЕКТОРИМА ПРЕРАЂИВАЧКЕ ИНДУСТРИЈЕ У 2020. ГОД (РОК: 10. АПРИЛ 2020)

Развојна агенција Србије (РАС) је расписала јавни позив за учешће у Програму пружања стандардизоване услуге менторинга секторима прерађивачке индустрије са циљем унапређења пословног амбијента и подршке несметаном развоју ММСПП која послују у оквиру сектора...

26. фебруар 2020.

ЕПАЛЕ КОНФЕРЕНЦИЈА „РАЗЛИЧИТИ ПРИСТУПИ У РАЗВОЈУ ДИГИТАЛНИХ КОМПЕТЕНЦИЈА У ОБРАЗОВАЊУ ОДРАСЛИХ“(РОК: 8. МАРТ 2020)

Фондација Темпус организује регионалну ЕПАЛЕ конференцију под називом „Различити приступи у развоју дигиталних компетенција у образовању одраслих“, која ће се одржати 2. и 3. априла 2020. године, у хотелу Метропол Палас у Београду.

26. фебруар 2020.

ПОЗИВ НА КОНФЕРЕНЦИЈУ „ДИГИТАЛНО ОБРАЗОВАЊЕ 2020“ (РОК: 1. АПРИЛ 2020)

Центар за образовне технологије на Западном Балкану „Edtech Center“организује конференцију под називом „Дигитално образовање 2020“, која ће бити одржана 10. априла 2020. године у театру „Madlenianum“у Земуну (улица Главна 32).

25. фебруар 2020.

СЕРИЈА РЕГИОНАЛНИХ ОБУКА „ЈАВНЕ НАБАВКЕ У ЛОКАЛНОЈ САМОУПРАВИ“

Стална конференција градова и општина (СКГО) у периоду од 27. фебруара до 10. априла 2020. године организује седам регионалних дводневних обука за запослене у јединицама локалне самоуправе (ЈЛС) на тему „Јавне набавке у локалној самоуправи“.

25. фебруар 2020.

НУНС: НАГРАДА ЗА ИСТРАЖИВАЧКО НОВИНАРСТВО (РОК: 20. МАРТ 2020)

Независно удружење новинара Србије (НУНС) саопштило је да, уз подршку Амбасаде САД у Републици Србији, петнаесту годину за редом додељује Награду за истраживачко новинарство, која ће се од ове године звати по изврсном новинару Дејану Анастасијевићу.

25. фебруар 2020.

НОВИНАРИ ИЗ АЛБАНИЈЕ У ПОСЕТИ БУЈАНОВЦУ И ПРЕШЕВУ

Бујановац, Прешево – Група од готово 70 новинара из неколико градова Албаније, у организацији удружења новинара на челу са Александром Ципом, председником Удружења новинара Албаније, боравила је током викенда у Бујановцу и Прешеву где су се сусрели са колегама и политичким лидерима локалних Албанаца.

25. фебруар 2020.

ОДРЖАН КОШАРКАШКИ ТУРНИР У БУЈАНОВЦУ

Бујановац – Кошаркаски турнир “Let's play together” одржан је у Спортској хали у Бујановцу, као први од неколико који ће се одржати у наредном периоду у Врању, Куманову и Скопљу.

  Следећа страна»