Архива вести
                   
24. децембар 2015.

„НОВОГОДИШЊЕ ДЕЧИЈЕ ИГРАРИЈЕ” У МЕДВЕЂИ

Медвеђа - У Дому културе у Медвеђи одржана је представа „Новогодишње дечије играрије“, коју је извела глумачка екипа позориштанца „Звонце” из Ниша. Организатори представе су Општинска управа Медвеђа и Канцеларија за локални економски развој.

24. децембар 2015.

ПОЛИТИЧКИ САВЕТНИК АМБАСАДЕ ИНДОНЕЗИЈЕ У ПОСЕТИ МЕДВЕЂИ

Медвеђа - Општину Медвеђа посетио је Видyа Парсаоран Гултом, политички саветник амбасаде Индонезије а циљ  посете је био упознавање општине Медвеђа са ресурсима Индонезије. Иако је културна разлика између Индонезије и Србије велика...

24. децембар 2015.

“TAKE YOUR CHANCE” – ПРЕЗЕНТАЦИЈА ПРАКСИ У ИНОСТРАНСТВУ

Да ли си спреман за своју будућност? Студентска организација АИЕСЕЦ те позива да искористиш прилику и посетиш презентацију пракси у иностранству...

23. децембар 2015.

АКЦИЈА „ЉУДИ ЉУДИМА“У ПРЕШЕВУ

Прешево – Ромски Центар за демократију, уз помоћ Удружења Иницијатива за развој и сарадњу Србија (ИДЦ), поделио је у Прешеву пакете помоћи намењене најмлађим  избеглицама уз поруку „Људи људима“.

23. децембар 2015.

ТАБЛЕТ РАЧУНАР ЗА ИЗАБЕЛУ

Бујановац – У понедељак је у Медиа центру у Нишу одржана свечаност поводом завршетка пројекта „Локални медији за права Рома“, који је протеклих годину дана спроводила Асоцијација локалних и независних медија „Локал прес“, уз финансијску подршку донатора “Civil Right Defenders”.

22. децембар 2015.

ПОНОВО РАДЕ ФАКУЛТЕТИ У МЕДВЕЂИ

Медвеђа - Председник општине Медвеђа Небојша Арсић изјавио је да су одељења Правног и Економског факултета из Ниша у Медвеђи наставила са радом и ове године и да је, после договора са Министарством просвете, пре двадесетак дана почела настава.

22. децембар 2015.

ИЗ БУЏЕТА ОПШТИНЕ МЕДВЕЂА 4,6 МИЛИОНА ЗА ПОЉОПРИВРЕДУ

Медвеђа- Општина Медвеђа одобрила је 4,6 милиона динара за подршку регистрованим пољопривредним произвођачима.

21. децембар 2015.

ДРУЖЕЊЕ СА ДЕЦОМ МИГРАНТИМА

Прешево -  Поводом Међународног дана миграната, едукатори организације СОС Дечија села Србија посетили су Прихватни центар за избеглице у Прешеву и костимирани у омиљене дечије цртане јунаке обрадовали дружењем и играчкама малишане који бораве у Прихватном центру.

21. децембар 2015.

ДОНАЦИЈА ВЛАДЕ ЈАПАНА

Прешево – Министар Александар Вулин и амбасадор Јапана у Србији Ћуићи Такахара посетили су нови Транзитни центар у селу Миратовац и Привремени прихватни центар за мигранте у Прешеву, којима је Влада Јапана донирала хигијенске пакете, намернице, санитетски материјал и лекове за мигранте.

21. децембар 2015.

ПОКРЕНУТА КАМПАЊА „МИСЛИ НА МЛАДЕ“

Кровна организација младих Србије (КОМС) почетком децембра покренула је кампању „Мисли на младе!" која има за циљ да скрене пажњу шире јавности, институција и органа државне управе на неопходност да млади буду препознати као посебна категорија...

  Следећа страна»