Архива вести
                   
28. фебруар 2014.

ГОДИШЊА КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА НАСТАВНИКЕ ИСТОРИЈЕ

Европска асоцијација наставника историје (Euroclio) и Асоцијација наставника историје у Македонији (ANIM) организују годишњу конференцију која окупља наставнике историје. Конференција се одржава у Охриду од 31. марта до 6. априла.

28. фебруар 2014.

ПОЗИВ АЛБАНЦИМА ДА ГЛАСАЈУ

Директорка канцеларије за људска и мањинска права Сузана Пауновић препоручила је албанским лидерима са југа Србије да позову своје сународнике и суграђане да изађу на парламентарне изборе 16. марта.

27. фебруар 2014.

ДИСКРИМИНАЦИЈА, РОМОФОБИЈА И ХОМОФОБИЈА

Лесковац - Ученички парламент средње медицинске школе у Лесковцу и „Едукациони  центар“ организовали су трибину под називом „Дискриминација: ромофобија и хомофобија".

27. фебруар 2014.

ИЗГРЕБАНО СТОТИНАК АУТОМОБИЛА У БУЈАНОВЦУ

Бујановац -У Бујановцу је ноћас изгребано  стотинак аутомобила који су били паркирани у центру тог места.

27. фебруар 2014.

САВЕТНИК ПОВЕРЕНИКА ЗА ЗАШТИТУ РАВНОПРАВНОСТИ ДЕЖУРА У БУЈАНОВЦУ

Бујановац - У просторијама Канцеларије Службе бесплатне правне помоћи у Бујановцу, Карађорђа Петровића 115, и II спрат, 18. марта 2014. године дежураће саветник при институцији Повереника за заштиту равноправности.

26. фебруар 2014.

ПРЕМИЈЕРА ПРЕДСАТВЕ „НЕМАЧКА“ У ОКВИРУ ПРОЈЕКТА „АНТИ - ДИСКРИМИНАЦИОНА КАМПАЊА“

Представа је премијерно приказана 9.  фебруара 2014. године у гимназији  „Бора Станковић“ у Врању,  15. и 16. фебруара у Београду у Десетој београдској гимназији, док ће у Бујановцу и Врањској Бањи бити приказана током месеца марта.

25. фебруар 2014.

ЖИВОТ ОСОБА СА ИНВАЛИДИТЕТОМ КРОЗ ФОТОГРАФИЈЕ

Професионални и аматерски фотографи са југа Србије могу да учествују на конкурсу за фотографије које представљају свакодневни живот особа са инвалидитетом.

24. фебруар 2014.

ШЕСТ КАНДИДАТА ЗА ПОСЛАНИКЕ СА ЈУГА СРБИЈЕ

Бујановац/Прешево -- Према подацима РИК, општина Бујановац на предстојећим парламентарним изборима има пет кандидата на до сада проглашеним листама за посланике, а Прешево једног.

21. фебруар 2014.

ТЕХНИЧКО ПОБОЉШАЊЕ ВОЂЕЊА ЈЕДИНСТВЕНОГ БИРАЧКОГ СПИСКА У БУЈАНОВЦУ И ПРЕШЕВУ

Помоћник министра правде и државне управе Игор Тодороски и начелник одељења за правне послове и подршку интерном пословању Марина Дражић посетили су  општину Прешево и општину Бујановац...

20. фебруар 2014.

АМБАСАДОРИ НА САСТАНКУ СА ПРЕДСЕДНИКОМ КООРДИНАЦИОНОГ ТЕЛА

Зоран Станковић, председник Координационог тела за општине Прешево, Бујановац и Медвеђу, састао се са амбасадором Сједињених Америчких Држава, Мајклом Кирбијем, шефом мисије ЕУ у Србији, амбасадором Мајклом Девепортом...

  Следећа страна»