Архива вести
                   
31. октобар 2022.

„БРАНКОВЦИ“ СА ВРШЊАЦИМА ИЗ ТУРСКЕ И БУГАРСКЕ: УМЕТНОСТ ЈЕ СВУДА

Бујановац – Београд -  Ученици и наставници Основне школе “Бранко Радичевић” протекле две недеље били су домаћини радионица виртуелне мобилности под називом Уметност је свуда у оквиру другог Еразмус+ пројекта “Steam Powered education“.

31. октобар 2022.

У ЛЕВОСОЈУ ОДРЖАНА ЕДУКАЦИЈА ЗА ПРОИЗВОЂАЧЕ МЛЕКА ИЗ БУЈАНОВЦА И ПРЕШЕВА

Бујановац – Београд - Едукација на тему “Млечно и товно говедарство на југу Србије” одржана је у Левосоју за бујановачке и прешевске произвођаче млека и товљаче бикова у организацији Удружења одгајивача говеда сименталске расе “Кравица” из Бујановца.

31. октобар 2022.

УНАПРЕЂЕНЕ СОЦИЈАЛНЕ УСЛУГЕ У БУЈАНОВЦУ

Бујановац – Београд - Резултати пројеката који су се бавили унапређењем социјалних услуга у оквиру акционих планова, усвојених прошле године у Бујановцу, Врању и Лебану, представљени су на завршном догађају одржаном у Врању у организацији Грађанских иницијатива.

29. октобар 2022.

ОДРЖАН ОДБОР ЗАИНТЕРЕСОВАНИХ СТРАНА

Бујановац – Београд -  Одржан је састанак Одбора заинтересованих страна о функционисању Одељења Економског факултета из Суботице у Бујановцу.

26. октобар 2022.

ОКРУГЛИ СТО О ДОСТУПНОСТИ ИНФОРМАЦИЈА ОД ЈАВНОГ ЗНАЧАЈА

Бујановац – Београд - Округли сто под називом Право на приступ информацијама од јавног значаја и заштити података о личности одржан је у Бујановцу.

26. октобар 2022.

ВИСОКИ КОМЕСАР ЗА НАЦИОНАЛНЕ МАЊИНЕ ОЕБС КАЈРАТ АБДРАХМАНОВ НА САСТАНКУ СА ПРЕДСТАВНИЦИМА КООРДИНАЦИОНОГ ТЕЛА

Београд – Данијела Ненадић, в.д. директорке Службе Координационог тела Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа разговарала је са Кајратом  Абдрахмановим о најважнијим активностима и програмима у три општине на југу Србије.

25. октобар 2022.

МОЈА ПРВА ПЛАТА: РОК ИСТИЧЕ ЗА НЕДЕЉУ ДАНА, У БУЈАНОВЦУ 15 ПРИЈАВА

Бујановац – Београд - Млади незапослени, старости до 30 година, имају рок до 31. октобра да се пријаве за програм „Моја прва плата“. У Бујановцу је доступно тридесетак радних места код 15 послодаваца.

24. октобар 2022.

ПОНОВО ОТВОРЕН ЦЕНТАР ЗА МИГРАНТЕ У БУЈАНОВЦУ

Бујановац – Београд -  Бујановачки Прихватни центар за мигранте, у некадашњој фабрици „Светлост“, недавно је поново отворен после више од годину дана.

24. октобар 2022.

У ПЛАНУ ИЗГРАДЊА ДНЕВНЕ БОЛНИЦЕ, ПЕДИЈАТРИЈЕ И САВЕТОВАЛИШТА У ПРЕШЕВУ

Прешево – Београд - Грађани Прешева, који до прве болнице у Врању морају да путују 40 километара, добиће дневну болницу у свом месту, а осим тога ће бити проширен и објекат опште праксе где ће бити смештена два одељења - педијатрија и саветовалиште.

21. октобар 2022.

СРПСКИ И АЛБАНСКИ СРЕДЊОШКОЛЦИ ИЗ БУЈАНОВЦА У „ДОЛИНИ ПЧИЊЕ“

Бујановац – Београд - Европска недеља локалне демократије по први пут је обележена у Бујановцу  разним активностима којима се промовише и подстиче демократска партиципација на локалном нивоу.

  Следећа страна»