Архива вести
                   
28. септембар 2020.

„КОМУНАЛАЦ“МЕЊА СТАРЕ ВЕНТИЛЕ У БУЈАНОВЦУ

Бујановац - ЈП „Комуналац“ је започео са заменом старих вентила на градској водоводној мрежи, што ће коначно омогућити искључивање одређених подручја у случају хаварије, а не целог града, што је до сада био случај.

28. септембар 2020.

СТАЛАН ПОСАО ЗА СЕДАМ ЛЕКАРА И СЕДАМНАЕСТ МЕДИЦИНСКИХ СЕСТАРА У ПРЕШЕВУ

Прешево – Сталан посао у Дому здравља у Прешеву је добило 24 медицинара.

28. септембар 2020.

ЈОШ МИГРАНАТА СТИГЛО НА ЈУГ СРБИЈЕ

Прешево - У заједничкој акцији града Сомбора, Комесаријата за миграције и сомборске полиције, у петак ујутро је у Сомбору спроведена акција дислокације око 300 миграната из Сирије и Паксистана, који немају регулисан боравак у овом граду, пишу Новости.

28. септембар 2020.

СЕДАМ ПРИЈАВА ПРОТИВ УГОСТИТЕЉА У ЈАБЛАНИЧКОМ ОКРУГУ

Медвеђа - Санитарни и комунални инспректори су поднели 7 пријава против угоститеља због непоштовања противепидемијских мера, кажу из Јабланичког округа.

25. септембар 2020.

КОНКУРС „ЈУЖНИХ ВЕСТИ" ЗА НОВИНАРА У ЛЕСКОВЦУ (РОК: 11. ОКТОБАР 2020)

Желите ли да се придружите новинарској екипи „Јужних вести“ и извештавате из лесковачког краја? „Јужне вести“ траже појачање да би унапредие информисање грађана  Јабланичког округа, али и остатка Србије,  о дешавањима у том крају. Придружите им се.

 

25. септембар 2020.

УЧЕСТВУЈТЕ НА УВОДНОЈ КОНФЕРЕНЦИЈИ ПРОЈЕКТА SOCIETIES

Учествујте на уводној конференцији пројекта SOCIETIES – Подршка организацијама цивилног друштва јачањем њихових вештина, инклузији особа са инвалидитетом и ЕУ стандардима у земљама у југоисточној Европи, 2. фаза, 30. септембра 2020. године. Пројекат финансира Европска унија.

 

25. септембар 2020.

ЈЕДИНИ РЕНГЕНОЛОГ У ДОМУ ЗДРАВЉА БУЈАНОВАЦ ИДЕ У ПЕНЗИЈУ

Бујановац - Дому здравља у Бујановцу већ годинама недостају лекари специјалисти, а сада у је у опасности да у време короне остане и без јединог рендгенолога.

25. септембар 2020.

ПОМОГНИМО ПОРОДИЦИ РОДОМ ИЗ БУЈАНОВЦА!

Бујановац - Петочланој породици Трифуновић, родом из Бујановца, потребна је помоћ јер су остали без крова на главом, родитељи су без посла, а једно од троје деце је недавно имало операцију на срцу, којом му је живот спашен у последњем тренутку.

25. септембар 2020.

АСФАЛТИРАНА УЛИЦА ВОЈВОДЕ МИШИЋА У МЕДВЕЂИ, УРЕЂУЈУ СЕ ПУТЕВИ У ГАЈТАНУ

Медвеђа - У оквиру редовног одржавања асфалтног коловоза, у Медвеђи је реконструисана улица Војводе Мишића, а уређују су и путеви на три локације у месној заједници Гајтан.

24. септембар 2020.

РЕГИОНАЛНИ КОНКУРС ЗА КРАТКУ ПРИЧУ БИБЕР (РОК: 1. ДЕЦЕМБАР 2020)

Регионални конкурс за кратку причу Бибер отворен је до 1. децембра 2020. године за ауторке и ауторе који пишу на српском, албанском, македонском, босанском, црногорском или хрватском језику -  како за афирмисане, тако и за  оне који нису до сада   објављивали своје радове.

«Претходна страна   Следећа страна»