Архива вести
                   
30. новембар 2017.

„МЕТА У МЕДВЕЂИ НИЈЕ ГОВОРИО О НЕЗАВИСНОСТИ КИМ

Нови Сад – Гостујући у емисији „Прави угао" на Радиотелевизији Војводине, Зоран Станковић, председник Координационог тела Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа, казао је да је албански председник био веома достојанствен и професионалан...

30. новембар 2017.

ВЛАДИКА НИШКИ У ОПШТИНИ МЕДВЕЂА НАЈАВИО ОБНОВУ ЦРКАВА

Медвеђа - Његово преосвештенство епископ нишки господин Арсеније посетио је општину Медвеђа, и том приликом разговарао са председником општине Небојшом Арсићем о заједничком задатку, који ће бити да Црква, држава и друштво настоје да задрже становништво на овим просторима.

30. новембар 2017.

ЛОКАЛНИ РАЗВОЈ ОТПОРАН НА КЛИМАТСКЕ ПРОМЕНЕ

Министарство заштите животне средине Републике Србије и Програм Уједињених нација за развој (УНДП), уз подршку Глобалног фонда за животну средину (ГЕФ), спроводе пројекат „Локални развој отпоран на климатске промене“.

29. новембар 2017.

СТАНКОВИЋ: МЕТА НИЈЕДНОМ НИЈЕ СПОМЕНУО КИМ У МЕДВЕЂИ

Београд - Председник Координационог тела Владе Републике Србије зa општине Прешево, Бујановац и Медвеђа Зоран Станковић демантовао је наводе портала Прешева јон да је председник Албаније Иљир Мета приликом  посете Медвеђи „пожелео Београду да у догледно време донесе „праву одлуку“ и призна Косово“.

29. новембар 2017.

СТАНКОВИЋ: ЧЕКАМО ПРЕДЛОГ АЛБАНАЦА ЗА ЗАСТАВУ И ГРБ

Београд – Председник Координационог тела Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа Зоран Станковић изјавио је да је држава раније понудила Албанцима на југу Србије да направе своје националне симболе, али да одговора на ту понуду још нема.

29. новембар 2017.

ОПШТИНА МЕДВЕЂА ОБЕЗБЕДИЛА ПОСАО ЗА 20 МЛАДИХ ЉУДИ СА ФАКУЛТЕТСКОМ ДИПЛОМОМ

Медвеђа – Пројектом за економско оснаживање младих под називом „Млади до посла”, општина Медвеђа је успела да младим високо образованим људима обезбеди посао.

28. новембар 2017.

ИЛИР МЕТА: СРБИ И АЛБАНЦИ ЗАЈЕДНИЧКИ МОГУ НАПРАВИТИ ЧУДА У БУДУЋНОСТИ

Медвеђа - Председник Републике Албаније Илир Мета у посету општини Медвеђа дошао је са великим оптимизмом, како је изјавио за албански информативни ТВ канал АБЦ Њуз, указујући на гостопримство, сарадњу и заједнички ангажман на ојачавању суживота Срба и Албанаца у тој општини.

27. новембар 2017.

ПРЕДСЕДНИК РЕПУБЛИКЕ АЛБАНИЈЕ ПОСЕТИО ОПШТИНУ МЕДВЕЂА

Медвеђа - Илир Мета, председник Републике Албаније, дошао је у Републику Србију у приватну посету општини Медвеђа, на иницијативу албанске стране, а уз сагласност српских државних органа и амбасаде Републике Србије у Тирани...

24. новембар 2017.

СТАНКОВИЋ: ОДОБРЕНА ПОСЕТА ПРЕДСЕДНИКА АЛБАНИЈЕ МЕДВЕЂИ

Београд, Медвеђа – „Државни органи Републике Србије одобрили су дводневну посету председника Албаније Илира Мете општини Медвеђа, која је најављена за 26. и 27. новембар као приватна,“ изјавио је председник Координационог тела...

24. новембар 2017.

ЗАВРШЕН ПРОЈЕКАТ РАЗМИНИРАЊА У СЕЛУ БРЕЗНИЦА КОД БУЈАНОВЦА

Бујановац - Локација у околини Брезнице код Бујановца је безбедна. Подручје је истражено, а пронађене су три противпешадијске мине и једна ручна бомба. Средства за истраживање локације, која је на мапи Центра за разминирање била означена као сумњива, одвојиле су Владе Републике Србије и Сједињених Америчких Држава.

  Следећа страна»