Архива вести
                   
25. фебруар 2020.

НУНС: НАГРАДА ЗА ИСТРАЖИВАЧКО НОВИНАРСТВО (РОК: 20. МАРТ 2020)

Независно удружење новинара Србије (НУНС) саопштило је да, уз подршку Амбасаде САД у Републици Србији, петнаесту годину за редом додељује Награду за истраживачко новинарство, која ће се од ове године звати по изврсном новинару Дејану Анастасијевићу.

25. фебруар 2020.

НОВИНАРИ ИЗ АЛБАНИЈЕ У ПОСЕТИ БУЈАНОВЦУ И ПРЕШЕВУ

Бујановац, Прешево – Група од готово 70 новинара из неколико градова Албаније, у организацији удружења новинара на челу са Александром Ципом, председником Удружења новинара Албаније, боравила је током викенда у Бујановцу и Прешеву где су се сусрели са колегама и политичким лидерима локалних Албанаца.

25. фебруар 2020.

ОДРЖАН КОШАРКАШКИ ТУРНИР У БУЈАНОВЦУ

Бујановац – Кошаркаски турнир “Let's play together” одржан је у Спортској хали у Бујановцу, као први од неколико који ће се одржати у наредном периоду у Врању, Куманову и Скопљу.

24. фебруар 2020.

ПОДРШКА РЕАЛИЗАЦИЈУ ЛОКАЛНИХ АКЦИОНИХ ПЛАНОВА ЗАПОШЉАВАЊА У 2020. ГОДИНИ

У циљу даљег унапређења сарадње са јединицама локалне самоуправе, размене искустава између јединица локалне самоуправе (ЈЛС) и локалних савета за запошљавање (ЛСЗ) о поступку припреме и реализације локалних акционих планова запошљавања (ЛАПЗ)...

24. фебруар 2020.

OТВОРЕНЕ ПРИЈАВЕ ЗА ТРЕНИНГ О ДЕЗИНФОРМАЦИЈАМА И ТЕХНИКАМА ПРОВЕРЕ САДРЖАЈА (РОК: 25. ФЕБРУАР 2020)

Новосадска новинарска школа организује тренинг о деконструкцији дезинформација за студенте новинарства из Новог Сада, Београда и Ниша као и за друге заинтересоване младе новинаре.

21. фебруар 2020.

„РАЗЛИВАЛИШТЕ“ ПРЕДУЗЕТНИШТВА МЛАДИХ

Организација „Разливалиште“ је настала 2014. године тако што су три млада пријатеља решила да младе људе упознају са друштвеним предузетништвом и створе охрабрујуће окружење за развој предузетништва младих.

20. фебруар 2020.

ЈАВНИ КОНКУРС ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПРЕДЛОГА ПРОГРАМА НА СТАЛНО ОТВОРЕНИ КОНКУРС ЗА УНАПРЕЂЕЊЕ ПОЛОЖАЈА ОСОБА СА ИНВАЛИДИТЕТОМ (РОК: 2. НОВЕМБАР 2020)

Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања је расписало јавни конкурс за подношење предлога програма на стално отворени конкурс за унапређење положаја особа са инвалидитетом у Републици Србији у 2020. години.

20. фебруар 2020.

ИМЕНОВАНЕ КОНТАКТ ТАЧКЕ ЗА САРАДЊУ СА ОЦД У ОРГАНИМА УПРАВЕ

Канцеларија за сарадњу са цивилним друштвом иницирала је крајем 2019. године процес именовања контакт особа - тачака за сарадњу са организацијама цивилног друштва у органима управе на сва три нивоа власти – националном, покрајинском и локалном.

20. фебруар 2020.

ОТВОРЕН КОНКУРС ЗА ПРОЈЕКТЕ ШКОЛАРАЦА КОЈИМА МОГУ ДА РЕШЕ НЕКЕ ОД ПРОБЛЕМА У СВОМ КРАЈУ (РОК: 20. МАРТ 2020)

Млади од 13 до 19 година који имају идеју како да реше неки од проблема у свом крају могу да се пријаве на конкурс непрофитне организације „Разливалиште". Након завршетка тродневног програма, изабраће се пет најбољих решења, док награде имају и новчани део. Пријаве су отворене до 20. марта.

19. фебруар 2020.

КОНКУРС ЗА ДОДЕЛУ СРЕДСТАВА ИЗ БУЏЕТСКОГ ФОНДА ЗА НАЦИОНАЛНЕ МАЊИНЕ У 2020. ГОДИНИ (РОК: 18. МАРТ 2020)

Министарство државне управе и локалне самоуправе је расписало конкурс за доделу средстава из Буџетског фонда за националне мањине у 2020. години за реализацију програма и пројеката из области образовања.

«Претходна страна   Следећа страна»