Архива вести
                   

ЕПАЛЕ КОНФЕРЕНЦИЈА „РАЗЛИЧИТИ ПРИСТУПИ У РАЗВОЈУ ДИГИТАЛНИХ КОМПЕТЕНЦИЈА У ОБРАЗОВАЊУ ОДРАСЛИХ“(РОК: 8. МАРТ 2020)

26. фебруар 2020.

Фондација Темпус организује регионалну ЕПАЛЕ конференцију под називом „Различити приступи у развоју дигиталних компетенција у образовању одраслих“, која ће се одржати 2. и 3. априла 2020. године, у хотелу Метропол Палас у Београду.

Циљ конференције је покретање дискусија на тему развоја дигиталних компетенција у образовању одраслих у региону, као и размена добрих пракси и успостављање сарадње у овој области.

Конференција је намењена учесницима који су активни у области образовања одраслих, запосленима у школама за основно образовање одраслих, центрима за образовање одраслих, институцијама које пружају услуге професионалног усавршавања наставницима, затим институцијама које спроводе истраживања у области образовања одраслих, као и у другим организацијама које раде у овом сектору.

Пријављивање за учешће на конференцији отворено је до 8. марта 2020. и то путем регистрационог формулара који је доступан на https://sveta.tempus.ac.rs/epale-regionalna-konferencija-2-i-3-april-2020/

Учешће на конференцији је бесплатно, а обезбеђен је и превод. Поред тога, за све учеснике ван територије Београда обезбеђена је рефундација путних трошкова према правилнику Фондације Темпус, као и хотелски смештај између два дана одржавања конференције, у ноћи 2. априла. Уколико неко од учесника буде онемогућен да присуствује конференцији, резервацију смештаја може отказати до 8. марта путем мејл адресе: adult-education@tempus.ac.rs .

У случају великог броја пријава, приликом избора водиће се рачуна о регионалној заступљености, док ће предност бити дата учесницима који су регистровани на ЕПАЛЕ платформи и који нису раније учествовали у догађајима ЕПАЛЕ националног тима за подршку.

ЕПАЛЕ је платформа развијена у оквиру Еразмус+ програма, која омогућава свима који се баве, или су заинтересовани за образовање одраслих у Европи, да се виртуелно састану на једном месту и размене своја знања, искуства, питања и добре праксе.

Све додатне информације могу се добити путем телефона 011/3342 430, опција 3 и е-поште:  adult-education@tempus.ac.rs

Више информација о позиву потражите на erasmusplus.rs

Извор: Фондација Темпус и Координационо тело