Архива вести
                   

ПОЗИВ НА КОНФЕРЕНЦИЈУ „ДИГИТАЛНО ОБРАЗОВАЊЕ 2020“ (РОК: 1. АПРИЛ 2020)

26. фебруар 2020.

Центар за образовне технологије на Западном Балкану „Edtech Center“организује конференцију под називом „Дигитално образовање 2020“, која ће бити одржана 10. априла 2020. године у театру „Madlenianum“у Земуну (улица Главна 32).

Конференција се организује у циљу унапређења квалитета образовања кроз употребу информационо-комуникационих технологија (ИКТ), стварањем платформе за размену знања запослених у образовању, упознавањем са иновативном праксом, наставним методама и применом ИКТ алата у образовању, затим идентификовањем могућих кључних препорука за политику и праксу у овој области, као и обезбеђивањем учешћа свих актера у образовању у дигиталном добу.

У тематском смислу, конференција ће отворити питања употребе ИКТ у предшколском васпитању и образовању, основном и средњем образовању, високом образовању и инклузивном образовању.

Учешће на конференцији је бесплатно, а предавања ће бити одржана на српском и енглеском језику. Програм конференције ће бити реализован у више сала. На овом догађају ће, поред квалитетног конференцијског програма, бити одржан и разноврстан сајамски програм са великим бројем излагача из региона и шире, током којег ће учесници/це конференције моћи да се упознају и испробају најновије уређаје и производе намењене образовању.

Пријава за посетиоце отворена је до 1. априла 2020. године. Попуњавањем и слањем пријаве путем линка (http://edtech.center/sr/konferencija-2020-prijava/ )  омогућен је улаз за конференцијски и сајамски програм.

Пријава за предаваче отворена је до 10. марта 2020. године и налази се на овом линку. http://edtech.center/sr/konferencija-2020-predavaci/

Уколико сте заинтересовани да као излагач или партнер учествујете на конференцији ,,Дигитално образовање 2020“ и потребне су вам додатне информације, можете контактирати Јелену Драгаш путем мејла: jelena.dragas@edtech.center .

Конференцију „Дигитално образовање 2020“организује Центар за образовне технологије на Западном Балкану у сарадњи са Заводом за унапређивање образовања и васпитања, Тимом за социјално укључивање и смањење сиромаштва, Министарством просвете, науке и технолошког развоја, Заводом за вредновање квалитета образовања и васпитања, Привредном комором Србије и Фондацијом Петља.

За више информација посетите сајт Центра за образовне технологије на Западном Балкану. http://edtech.center/sr/

Извор: Центар за образовне технологије на Западном Балкану „Edtech Center“ и Координационо тело