Архива вести
                   
29. октобар 2019.

ПОЗИВ – ПРОГРАМ ЗА БРАНИТЕЉЕ И БРАНИТЕЉКЕ МАЊИНСКИХ ПРАВА (РОК: 4. НОВЕМБАР 2019)

Институт за европске послове, уз подршку Амбасаде САД у Републици Србији, организује програм „Бранитељи и бранитељке мањинских права у Србији“

29. октобар 2019.

СТАНКОВИЋ И АМБАСАДОР НЕМАЧКЕ РАЗГОВАРАЛИ У БУЈАНОВЦУ

Бујановац – Председник Координационог тела за општине Бујановац, Прешево и Медвеђу, Зоран Станковић и амбасадор Немачке у Србији, Томас Шиб сложили су се после разговора у Бујановцу да је политичка ситуација стабилна и нагласили да ће радити на подстицању инвеститора из Немачке да дођу на југ централне Србије.

29. октобар 2019.

ПРЕДСЕДНИК КООРДИНАЦИОНОГ ТЕЛА НА КОНФЕРЕНЦИЈИ О ЈУГУ СРБИЈЕ И ЕУ

Бујановац – Зоран Станковић, председник Координационог тела за општине Прешево, Бујановац и Медвеђу говорио је на конференцији „Југ Србије и Европска унија-изазови на путу“, коју је органоизовао Одбор за људска права у Бујановцу.

25. октобар 2019.

КАБИНЕТ МИНИСТРА БЕЗ ПОРТФЕЉА ЗАДУЖЕНОГ ЗА ИНОВАЦИЈЕ И ТЕХНОЛОШКИ РАЗВОЈ-ПРОГРАМ ПОДРШКЕ ПОДИЗАЊУ ИНОВАЦИОНИХ КАПАЦИТЕТА ЈЕДИНИЦА ЛОКАЛНЕ САМОУПРАВЕ (РОК: 31. ДЕЦЕМБАР 2019)

Кабинет министра без портфеља задуженог за иновације и технолошки развој је расписао јавни конкурс за доделу бесповратних средстава у оквиру Програма подршке подизању иновационих...

25. октобар 2019.

САОПШТЕЊЕ ЗА МЕДИЈЕ - 25.10.2019.

Председник Координационог тела за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа, Зоран Станковић, осудио је сваку запаљиву реторику која може да утиче на стабилност тог простора и ни на једна начин не доприности напретку и бољитку становништва ових општина.

25. октобар 2019.

УДРУЖЕЊЕ НОВИНАРА СРБИЈЕ (УНС): ТРЕНИНГ ЗА НОВИНАРЕ И МЕДИЈСКЕ ПРОФЕСИОНАЛЦЕ

Министарство за европске интеграције, Делегација Европске уније и Пројекат унапређења видљивости и комуникација ЕУ подршке Србији организују тренинг за новинаре и медијске професионалце “ЕУ за тебе – о ИПА програму, помоћи ЕУ Србији и како до успешног медијског пројекта”.

25. октобар 2019.

ИЗМЕНЕ ЗАКОНА О ПОРЕЗУ НА ДОХОДАК ГРАЂАНА KOJЕ ЋЕ ДОВЕСТИ ДО НОВОГ ЗАПОШЉАВАЊА

Државна секретарка Министарства финансија Владе Републике Србије Славица Савичић изјавила је да су измене Закона о порезу на доходак грађана, које су у припреми, биле предмет разговора са целом пословном заједницом и да се односе на све, а не само на ИТ заједницу.

25. октобар 2019.

ПОЗИВ ЗА МЕДИЈЕ - 25.10.2019.

Позивамо све представнике медија да у понедељак 28. октобар у 11 часова дођу у просторије Координационог тела у општини Бујановац (3.спрат), Карађорђа Петровића 115 и присуствују састанку Зорана Станковића, председника Координационог тела са  амбасадором Савезне Републике Немачке у Србији, Томасом Шибом.

24. октобар 2019.

БЕСПЛАТНА АКАДЕМИЈА ПРЕДУЗЕТНИШТВА ЗА МЛАДЕ ЉУДЕ ИЗ СРБИЈЕ (РОК: 24. ОКТОБАР 2019)

Млади људи из Србије могу бесплатно да науче основе предузетништва захваљујући пројекту „Академија омладинског предузетништва (АОП)“, а рок за пријаве је 24. октобар.

24. октобар 2019.

ПЕНЗИОНЕРИМА У СРБИЈИ ЋЕ ОКО 5. НОВЕМБРА БИТИ ИСПЛАЋЕНА ЈЕДНОКРАТНА ПОМОЋ

Пензионерима у Србији ће око 5. новембра бити исплаћена једнократна помоћ у износу од 5.000 динара. Овај износ ће лећи на рачуне 1,7 милиона најстаријих месец дана раније него што је планирано, најавио је Синиша Мали, министар финансија.

«Претходна страна   Следећа страна»