Архива вести
                   

ПОЗИВ ЗА ПРЕДЛОГЕ ПРОЈЕКАТА У ОКВИРУ ПРОГРАМА „РЕДИСТРИБУЦИЈА НЕПЛАЋЕНОГ РАДА – НЕГА И БРИГА У ЗАЈЕДНИЦИ НИЈЕ САМО ЖЕНСКИ ПОСАО“ (РОК 17. НОВЕМБАР 2019)

29. октобар 2019.

UN Women Србија позива женске организације цивилног друштва из Србије да се пријаве на позив за подношење предлога пројеката у оквиру програма „Редистрибуција неплаћеног рада –  Нега и брига у заједници није само женски посао”, који се реализује у периоду од септембра 2019. до фебруара 2021. године. Програм финансира Амбасада Велике Британије са DFID и IFI фондовима.

Овај позив, под ознаком CFP 1/19 EXT –  CFP No 2019-01 GRG – Redistribution of unpaid care work, можете пронаћи на сајту UNDP Србија. (https://www.rs.undp.org/content/serbia/en/home/procurement.html)

Предлози пројеката се подносе електронски на имејл info.serbia@unwomen.org, а рок за подношење је 17. новембар 2019. године. Поред позива за подношење предлога пројеката (Call for Proposals), на линку се налазе детаљна упутства са дефинисаним критеријумима за организације, формулар за организације, формулар за предлог пројекта и буџет (Анекси I-IV).

Важне напомене:

  • појединачна организација може бити имплементациони партнер на програму само једном током трајања читавог програма;
  • предлог пројекта може бити сачињен од стране више невладиних организација заједно, међутим легални носилац уговора може бити само једна организација;
  • предлог пројекта мора бити на енглеском језику, а предлог буџета изражен у RSD, узевши у обзир максималну суму доступног буџета која је наведена у сваком од позива.

У периоду од 5. до 11. новембра 2019. године организоваће се и инфо сесије за заинтересоване организације у следећим градовима: Београд, Нови Сад, Ниш и Ужице. Заинтересовани за учешће на инфо сесијама треба да доставе своју потрврду о томе на имејл: ana.djurdjevic@unwomen.org до 30. октобра 2019. године до 10 часова. Тачна агенда, датум, време и место одржавања биће им накнадно достављено.

Извор: UN Women Србија и Координационо тело