Архива вести
                   

КУРС ЗА ИЗРАДУ ВЕБ САЈТАОВА И ИНТЕРНЕТ МАРКЕТИНГ „МОЈ ПРВИ САЈТ 3.0“

30. октобар 2015.

„Мој први сајт” је пројекат покренут са идејом да просечном кориснику рачунара омогући знања довољна да самостално направи веб сајт презентацију.

Познато је да регион мучи проблем одлива мозгова и недостатка стручњака већ више од 20 година. С друге стране, државе у региону своју позицију у савременом друштву морају градити уз помоћ образованих појединаца који ће постати врхунски стручњаци у својим областима или пословима које покрећу.

Главни потенцијал региона су млади образовани људи посвећени раду и усавршању. ИТ представља област која у многоме може помоћи да се сваки успех максимизира и значајно допринесе проналаску запослења или покретању сопственог посла. У циљу подизања капацитета младих људи, iSerbia распискује конкурс „Мој први сајт 3.0” у оквиру кога ће бити додељено 35 стипендија за модул Мој први сајт.

Модул обухвата онлајн курс за израду ЦМС веб сајтова и онлајн курс из области интернет маркетинга, а све то уз посвећеног ментора за помоћ у изради сајта. Полазници ће имати прилику да стечена знања примене и направе свој први сајт у току трајања курса.

Циљ програма је да пружи знања и технике неопходне за самосталну израду веб сајта и тиме активно допринесе развоју каријера и/или покретање приватних послова полазника курса.

Курсеви су осмишљени тако да их полазници могу користити из удобности своје фотеље и у време када им то највише одговара, похађајући курсеве који су настали као спој теоријских и практичних знања и искуства врхунских стручњака.

На конкурс могу да се пријаве млади до 35 година старости. Курсеви су намењени младима у свим брансама и свих интересовања, а понуђена ИТ знања могу послузити свима, од предузетника, до програмера, научника, уметника, менаџера итд.

Да бисте се пријавили потребно је да до 5 новембра.2015. године  попуните пријавни формулар који се налази на https://docs.google.com/a/gradjanske.org/forms/d/1oqk7doWG1SYfUJHwM_WaIAZofBnu-QpxJgl0PPeh8fM/viewform

Кандидати који добију стипендије ће бити обавештени путем мејла и имаће рок од 7 дана да потврде своје учешће у пројекту. Уколико након тога кандидат не потврди своје учешће,  контактираће се кандидат који је следећи на ранг листи.

ВАЖНО: Пријава је бесплатна. Стипендије покривају 80% трошкова курса. Кандидати који прођу селекцију биће у обавези да у року предвиђеном за потврду уплате котизацију у износу од 3.490 динара. iSerbia је непрофитно, невладино и омладинско удружење, а средства на овај начин прикупљена служе покривању трошкова техничке подршке и администрације онлајн курсева које ће стипендисти у двомесечном периоду похађати.

За додатна питања пошаљите мејл на office@iserbia.rs под назнаком: МПС 3.0.

Извор: iSerbia и Координационо тело