Архива вести
                   
23. октобар 2015.

ОБЈАВЉЕН ВОДИЧ „КАКО ДО ИНФОРМАЦИЈА О ИЗВОРИМА ФИНАНСИРАЊА И РЕСУРСИМА ЗА ШКОЛЕ, НАСТАВНИКЕ И СТРУЧНЕ САРАДНИКЕ"

Београд -Тим за социјално укључивање и смањење сиромаштва Владе Републике Србије, у сарадњи са Министарством просвете, науке и технолошког развоја...

22. октобар 2015.

РУДАРСКО НАСЕЉЕ ЛЕЦЕ ЦЕНТАР ФИЛМСКОГ СЛАВЉА

Медвеђа – Село Леце у општини Медвеђе изабрано је ове године за обележавање Светског дана 50 година од настанка филмског формата супер 8 милиметара.

22. октобар 2015.

ОДЕЉЕЊЕ СУБОТИЧКОГ ЕКОНОМСКОГ ФАКУЛТЕТА У БУЈАНОВЦУ

Бујановац – Потписивањем уговора о донацији радова и опреме између програма Европски Прогрес и општине Бујановац, званично је окончана изградња објекта у којем ће бити смештена прва двојезична високошколска институција на југу Србије – Одељење суботичког Економског факултета у Бујановцу.

21. октобар 2015.

АМЕРИКАНЦИ У БАЗИ „ЈУГ“

Бујановац - У среду ће у Војној бази „Југ“ код Бујановца бити отворен  савремени Центар за симулације у обуци, који су Сједињене Америчке Државе донирале Војсци Србије.

21. октобар 2015.

СРПСКИ ПОЛИЦАЈЦИ СПАСЛИ ДВЕ НАПУШТЕНЕ СИРИЈСКЕ БЕБЕ

Прешево - Полицајци Рајко Попов из новосадског Одреда Жандармерије и Слободан Златановић из Интервентне јединице Полицијске станице у Кучеву пронашли су и спасли две сиријске бебе и Прешеву.

21. октобар 2015.

ПОЧИЊЕ ЛИКОВНИ КОНКУРС ЗА КАЛЕНДАР ЕВРОПСКОГ ПРОГРЕСА ЗА 2016.

Београд - Ликовни конкурс за новогодишњи календар програма Европски ПРОГРЕС, на тему „Европа у мом крају“, почиње за ученике и ученице средњих школа и гимназија у 34 општине југоисточне и југозападне Србије.

21. октобар 2015.

ОРГАНИЗАЦИЈА ЗА РАЗВОЈ И ДЕМОКРАТИЈУ БУЈАНОВАЦ ОРГАНИЗУЈЕ ЕДУКАЦИЈУ О ДИСКРИМИНАЦИЈИ РОМКИЊА

Бујановац - Организација за развој и демократију Бујановац најавила је  реализацију пројекта „Реци НЕ дискриминацији“, који ће се реализовати у неколико општина Пчињског и Јабланичког округа.

20. октобар 2015.

ОДЕЉЕЊЕ СУБОТИЧКОГ ЕКОНОМСКОГ ФАКУЛТЕТА У БУЈАНОВЦУ : ПОЧЕТАК НАСТАВЕ 26. ОКТОБРА

Бујановац – Настава за студенте свих година Одељења суботичког Економског факултета  у Бујановцу неће почети у понедељак, 19. октобра, како је раније било најављено, већ седам дана касније, односно 26. октобра.

20. октобар 2015.

У БУЈАНОВЦУ ОДРЖАНА ОБУКА ЗА НАСТАВНИКЕ „УЧЕНИЦИ ПРОМИШЉАЈУ, А ВИ?“

Бујановац - Грађанске иницијативе организовале су 2. и 3.октобра  обуку за наставнике под називом „Ученици промишљају, а ви?" у Бујановцу.

«Претходна страна   Следећа страна»