Архива вести
                   

TECHSOUP BALKANS ВОДИ ПРОГРАМ ДОНАЦИЈЕ СОФТВЕРА ЗА НЕВЛАДИНЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ

28. октобар 2015.

Techsoup Balkans објавио је програм донације софтвера за невладине организације, од донатора Microsoft-а, Symantec-а, Bit Defender-а и Google-а. Програм води Фондација Мозаик из Сарајева у сарадњи са Techsoup Global, партенер за Србију је Траг фондација.

На програм донације софтвера могу се пријавити организације правно регистроване у Србији и региону.

Све организације у регији коју покрива Techsoup Balkans (Албанија, Босна и Херцеговина, Црна Гора, Хрватска, Косово, Македонија и Србија) могу аплицирати на програм, те уколико су њихове активности продржане од стране донаторских партнера, приступити доступном софтверу.

Напомена: Организације којима захтеви за донацију буду одобрени су обавезне да плате једнократне административне трошкове у износу 4-8% од тржишне цене одабраних производа.

Поступак пријаве:
1. Представници заинтересованих организација се могу регистровати на www.techsoupbalkans.орг где прво креирају свој профил, а након тога испуне електронску пријаву за своју организацију;
2. Уз пријаву је обавезно приложити следећа документа: регистрација, ПИБ број и статут организације или други документ који потврђују ваше активности.

За сва додатна питања или информације можете на:
info@techsoupbalkans.org
https://www.techsoupbalkans.org/bcs

https://www.facebook.com/TechsoupBalkans 

Извор: Ресурс центар и Координационо тело