Архива вести
                   

САЈAМ ИНВЕСТИЦИОНИХ ПОТЕНЦИЈАЛА

20. март 2013.

Позивамо све заинтересоване привреднике из општина Прешево, Бујановац и Медвеђа да у понедељак 25. марта присуствују презентацији концепта „Сајма инвестиционих потенцијала“. Презентацију и представљање начина пријављивања на Сајму, изложиће представници Привредне коморе Србије у општинама Бујановац и Медвеђа.

За заинтересоване привреднике из општине Прешево и Бујановац презентација ће бити одржана у сали Скупштине општине Бујановац 25. марта у 11 часова. За привреднике из општине Медвеђа презентација идеје „Сајма инвестиционих потенција“ биће представљена 25. марта у Скупштинској сали у 11 часова.

„Сајам инвестиционих потенцијала“ биће одржан 25. априла у Београду у организацији Координационог тела у сарадњи са Привредном комором Србије. Посебну подршку афирмацији локалне самоуправе и привредника дају Канцеларије за локални економски развој општина Бујановац, Прешево и Медвеђа.

Сви заинтересовани привредници могу преузети концепт Сајма на сајтовима Координационог тела за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа, Привредне коморе Србије и Канцеларија за локални економски развој општина Прешево, Бујановац и Медвеђа.

 Образац пријаве за привреднике потребно је попуњен послати на  marketing@pks.rs.


Извор: Координационо тело


Преузмите документа

Пријава локалне самоуправе (doc)

Пријава привредна друштва - допуна локација (doc)

Пријава привредно друштво (doc)

Презентација (ppt)