Архива вести
                   
15. март 2013.

ЈУГ СРБИЈЕ НИЈЕ ТЕМА БРИСЕЛСКИХ ПРЕГОВОРА

Декларација Албанца са југа Србије којом се тражи реципроцитет у погледу права које Срби на северу Косова треба да добију неће се наћи на преговарачком столу у Бриселу, каже Зоран Станковић. Једини документ који је основа за разговоре јесте заједничка платформа од 25. фебруара, поручио Станковић.

14. март 2013.

У БУЈАНОВЦУ УСАГЛАШЕНИ СТАВОВИ ЗА БУДУЋЕ РАЗГОВОРЕ

Бујановац - Шеф Мисије ОЕБС у Србији Петер Буркхард изјавио је јуче у Бујановцу да су са председником Координационог тела Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђa, Зораном Станковићем, и представницима Албанаца из Бујановца и Прешева, усаглашени ставови за будуће разговоре.

14. март 2013.

ЗА САНАЦИЈУ ОД ПОПЛАВА 1,3 МИЛИОНА ДИНАРА

Издвојено 1,3 милиона динара за прву фазу санације од поплава у Бујановцу и Прешеву. Затражено је још шест милиона динара, а очекује се и помоћ надлежних државних органа, рекао председник Координационог тела Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђу Зоран Станковић.

11. март 2013.

„ПРАВА АЛБАНАЦА НИСУ УГРОЖЕНА"

Београд - Зоран Станковић каже за Политику да је југ Србије неодвојиви део наше државе и да нема места поређењу права Срба на северу Косова са правима Албанаца у Србији.

11. март 2013.

КАНЦЕЛАРИЈЕ ЗА МЛАДЕ У ПРЕШЕВУ, БУЈАНОВЦУ И МЕДВЕЂИ

Бујановац, Медвеђа - Заједнички проблем младих из Бујановца, Прешева и Медвеђе је немогућност да у својим местима пронађу посао и зато највећи број њих размишља о одласку из свог родног места.

11. март 2013.

ПОЗИВ ЗА МЕДИЈЕ - 11.03.2013.

Позивамо вас да испратите састанке и посету Зорана Станковића, председника Координационог тела Владе Републике Србије, Прешеву и Бујановцу 12. и 13. марта.

1. март 2013.

ПРИЗНАЊЕ МЛАДИМА ИЗ ПРЕШЕВА, БУЈАНОВЦА И ВРАЊА

Мултиетничка група од 47 младих људи из Прешева, Бујановца и Врања је у току прошле године самостално организовала локалне акције у ове три општине. Млади Роми, Албанци и Срби заједничким снагама су реновирали градске паркове у Врању и Бујановцу...

«Претходна страна