Архива вести
                   
20. фебруар 2013.

МЕД - ИЗВОЗНА ШАНСА ПЧИЊСКОГ ОКРУГА

Врање – Резултати пласмана меда у протеклих неколико година показују да је овај производ велика извозна шанса Пчињског округа, а лабораторијске анализе урађене у Немачкој и Италији да је мед из тог краја међу најквалитетнијима у Србији и на Балкану.

19. фебруар 2013.

"НЕ ОЧЕКУЈЕМО ИНЦИДЕНТЕ НА ЈУГУ СРБИЈЕ"

Београд - Председник Координационог тела Зоран Станковић рекао је да југ Србије није никакво потенцијално жариште, како је раније изјавио косовски политичар Азем Власи.

18. фебруар 2013.

БЕЗБЕДНОСТ У ОПШТИНИ МЕДВЕЂА

Медвеђа – Општина Медвеђа је део пројекта безбеднијих градова, који имплементира ПБИЛД програм Уједињених нација.  Захваљујући овом програму, средња техничка школа у Медвеђи данас је једна је од најбезбеднијих у Јабланичком округу. јер је добила видео надзор, што ће значајно олакшати напор локалне самоуправе за подизање опште безбедности на виши ниво.

13. фебруар 2013.

СТАНКОВИЋ: ШТО ПРЕ РЕШИТИ ПРОБЛЕМ БИРАЧКИХ СПИСКОВА (ВИДЕО)

Председник Координационог тела Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа, Зоран Станковић, борави у дводневној посети општинама Прешево и Бујановац.

13. фебруар 2013.

СТАНКОВИЋ: ДРЖАВА МОРА ИМАТИ ПЛАНОВЕ ЗА ФИРМЕ КОЈЕ НЕ РАДЕ (ВИДЕО)

Бујановац - Председник Координационог тела за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа, Зоран Станковић изјавио је данас у Бујановцу да држава мора имати одређене планове опоравка за све фирме које у тој општини не раде, како би се покренула производња, а људима обезбедио посао.

12. фебруар 2013.

НАРОДНИ ПАРЛАМЕНТ: ИСПРАВЉАЊЕ КРИВЕ ДРИНЕ НА ЈУГУ СРБИЈЕ

Лесковац – Народни парламент реализује трогодишњи пројекат на југу Србије под називом “Исправимо криве дрине”, чији је циљ да се грађанима у 13 општина Јабланичког и Пчињског округа пружи  помоћ у савладавању административних и бирократских препрека.

12. фебруар 2013.

ПОЗИВ ЗА МЕДИЈЕ - 12.02.2013.

Позивамо вас да испратите посету Зорана Станковића, председника Координационог тела Владе Републике Србије, месним заједницама и општинама Прешево, Бујановац 13. и 14. фебруара. Агенда

7. фебруар 2013.

ШВАЈЦАРСКА ЋЕ НАСТАВИТИ УЛАГАЊЕ У ЈУГ СРБИЈЕ

Бујановац, Прешево - Амбасадор Швајцарске у Србији Жан Данијел Рух разговарао је јуче са представницима локалних власти у Бујановцу и Прешеву о економском развоју југа Србије и поручио да је Швајцарска заинтересована да настави улагање у том региону. Амбасадор Швајцарске је рекао и да у решавању проблема на југу Србије треба наставити дијалог са Владом Србије уз помоћ Организације за европску безбедност и сарадњу (ОЕБС).

6. фебруар 2013.

БУЈАНОВАЦ ПРОГЛАШЕН ЗА НАЈБОЉУ ЛОКАЛНУ САМОУПРАВУ

Бујановац - ПБИЛД програм Уједињених нација је општину Бујановац прогласио за најбољу  локалну самоуправу, а као награду за то општина Бујановац је на поклон добила џип марке "Дачија” вредан 16 000 долара.

5. фебруар 2013.

МЛАДИ ИЗ ВРАЊА, БУЈАНОВЦА И ПРЕШЕВА СНИМИЛИ МУЗИЧКИ СПОТ

Београд – Млади из Врања, Бујановца и Прешева снимили су спот за песму "Таке Мy  Hand", а у оквиру пројекта "Права мањина обавеза већине", саопштила је јуче кућа "Дигимедиа ПР".

«Претходна страна   Следећа страна»