Архива вести
                   

ПОЗИВ ЗА МЕДИЈЕ - 12.02.2013.

12. фебруар 2013.

Позивамо вас да испратите посету Зорана Станковића, председника Координационог тела Владе Републике Србије, месним заједницама и општинама Прешево, Бујановац 13. и 14. фебруара.

Планирано је да председник Координационог тела посети месне заједнице и општине Прешево, Бујановац, састане се са председницима општина, и заменицима председника општина и том приликом разговара са њима о предстојећем Сајму инвестиционих улагања, матичним књигама и бирачким списковима.

Првог дана посете 13. фебруара Станковић ће након разговора са представницима општине, обићи гранични прелаз Миратовац-Лојане.У Месним заједницима Миратовац и Цакановац разговараће са грађанима.  Председник Координационог тела обићи ће предузеће Гумопластику и разговарати са стечајним управником, а нешто касније и са челним људима БИВОДЕ. У каснијим поподневним сатима следи разговор са представницима ОЕБС у Бујановцу.

Другог дана посете 14. фебруара након разговора са представницима општине Бујановац, Станковић ће обићи Велики Трновац и разговарати са грађанима. Након тога, обићи ће депонију у Рековцу и у просторијама месне заједнице разговарати са грађанима. Председник Координационог тела ће се састати и са представницима ДП „Пролеће“.

Медији ће након сваког састанка моћи да добију изјаву од Зорана Станковића, председника Координационог тела.

У прилогу вам достављамо и агенду догађаја.

Агенда