Архива вести
                   
19. август 2022.

ПРОГРАМ СТРУЧНЕ ПРАКСЕ 2022 – 2023

Београд - Мисија ОЕБС-а у Србији и Министарство за људска и мањинска права и друштвени дијалог пружају  прилику за младе из јужне и југозападне Србије који су недавно дипломирали. Расписан је конкурс за Програм стручне праксе...

19. август 2022.

ПЛАН ГЕНЕРАЛНЕ РЕГУЛАЦИЈЕ БУЈАНОВЦА СЕ МЕЊА ЗБОГ ИЗГРАДЊЕ КОЛЕКТОРА И ИЗГРАДЊЕ У ЦЕНТРУ

Бујановац – Београд -  План генералне регулације (ПГР) Бујановца по трећи пут ће бити измењен и допуњен како би се уврстили колектори до постројења за пречишћавање отпадних вода, али ће се, успут, омогућити и изградња стамбених зграда у центру Бујановца.

17. август 2022.

ДОМ ЗДРАВЉА БУЈАНОВАЦ: ПОДИЖЕМО КВАЛИТЕТ ПРУЖАЊА ЗДРАВСТВЕНЕ ЗАШТИТЕ

Бујановац – Београд - Са циљем подизања квалитета пружања здравствене заштите, бујановачки Дом здравља као један од ретких на југу Србије који је 2014. године добио акредитацију, до краја септембра завршиће процес реакредитације.

17. август 2022.

НИКОЛА ТАБАШ НОВИ ПРЕДСЕДНИК ОФС БУЈАНОВАЦ

Бујановац – Београд - За новог председника Општинског фудбалског савеза (ОФС) Бујановац изабран је Никола Табаш.

16. август 2022.

АЛМИР ИЗ БУЈАНОВЦА У КОШАРКАШКОЈ РЕПРЕЗЕНТАЦИЈИ СРБИЈЕ (16.08.2022.)

Бујановац – Београд -  Млади кошаркаш из Бујановца Алмир Асани (2006), који је поникао у бујановачком клубу Плаy 017,  по први пут је наступио за репрезентацију Србије на званичном такмичењу. Алмир је прву утакмицу одиграо 12. августа на првенству Европе за играче до 16 година.

16. август 2022.

ПЕТЛИЋИ И ПИОНИРИ ФК БСК ОСТАЈУ У ЕЛИТИ

Бујановац – Београд -  Млађе категорије бујановачког Фудбалског клуба БСК другу годину заредом ће се такмичити у лигама под окриљем Фудбалског савеза Региона источне Србије (ФС РИС).

15. август 2022.

СПИСАК ИНСТРУКТОРА НА ПОПИСУ

Бујановац – Београд -  Републички завод за статистику (РСЗ) објавио је  коначан списак инструктора изабраних за рад на попису становништва 2022. године.

15. август 2022.

ГРАЂАНИМА СУ ПОТРЕБНИ ЛОКАЛНИ МЕДИЈИ

Бујановац – Београд - Локални медији би требало да прате навике публике, али и да на њих утичу, као и да грађанима пруже увид у то шта се дешава непосредно око њих речено је на панелу “Локални медији, где смо сада и како даље?” одржаном у Нишу. Међу панелистима је био и Никола Лазић, уредник портала Бујановачке.

11. август 2022.

ОБЈАВЉЕНА РАНГ ЛИСТА КАНДИДАТА ЗА ПОПИСИВАЧЕ

Бујановац – Београд -  Републички завод за статистику објавио је ранг листу пријављених кандидата за пописиваче на попису становништва који ће се спровести у окторбу ове године.

10. август 2022.

ПРИВРЕДНИЦИ ЗАДОВОЉНИ СРЕДСТВИМА СЛУЖБЕ КООРДИНАЦИОНОГ ТЕЛА

Бујановац – Прешево – Београд - Никица Николић из Спанчевца код Бујановца је са својом фирмом „Milenboos“ први пут конкурисао за субвенције Службе Координационог тела за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа. Како каже, није очекивао да ће добити средства па је тиме задовољство због субвенције још веће.

«Претходна страна   Следећа страна»