Архива вести
                   

ТУРИСТИЧКА ПОЗИВА БУЈАНОВАЧКЕ УГОСТИТЕЉЕ НА ОБУКУ „ЧИСТО И СИГУРНО“

31. август 2022.

Бујановац – Београад -  Туристичка организација Бујановац позива локалне угоститеље да се пријаве на бесплатну обуку “Clean and safe” (Чисто и Сигурно) која ће бити одржана у понедељак (5. септембар) у хотелу “Розафа” у Бујановцу. Заинтересовани угоститељи се могу пријавити до четвртка (1. септембар).

Како се наводи у саопштењу бујановачке Туристичке организације, обука се организује у циљу јачања свести и значаја здравствено-хигијенских мера за пружаоце угоститељских услуга као што су хотели, одмаралишта, хостели, приватни смештај регистрован у систему е-туриста, ресторани. Обука је намењена и за све запослене који учествују у формирању туристичког производа и угоститељства.

Сви заинтересовани пружаоци угоститељских услуга своју потврду о учешћу могу доставити најкасније до сутра у просторијама Туристичке организације или на е-маил: to-bujanovac@hotmail.com.

Полазници обуке ће добити сертификат и налепнице “Clean and safe”, као потврду да су квалификовани за пружање услуга по свим стандардима.

“Clean and safe” обуку организује Пословно удружење хотелијерства и угоститељства Србије ХОРЕС, уз подршку Европске уније и немачке организације ГИЗ.

Обука почиње у 12 часова.

Извор: Бујановачке, Координационо тело