Архива вести
                   
27. август 2019.

РЕПУБЛИЧКИ ОМБУДСМАН РАЗГОВАРАО СА ГРАЂАНИМА БУЈАНОВЦА

Бујановaц – Градађни Бујановца су, у оквиру акције "Дани омбудсмана", разговарали са републичким заштитником грађана, Зораном Пашалићем, коме су се највише жалили на комуналне проблеме...

27. август 2019.

ОТВОРЕН ЗАЈЕДНИЧКИ ГРАНИЧНИ ПРЕЛАЗ СРБИЈЕ И СВЕРНЕ МАКЕДОНИЈЕ

Прешево – Председници влада Србије и Северне Македоније, Ана Брнабић и Зоран Заев званично су означили почетак рада интегрисаног граничног прелаза Прешево – Табановце између две земље.

26. август 2019.

МЛАДИ: ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ НА ТРЕНИНГУ МЕДИЈСКЕ И ДИГИТАЛНЕ ПИСМЕНОСТИ (РОК: 6. СЕПТЕМБАР 2019)

Пословно удружење асоцијације локалних и независних медија Локал прес позива младе особе, активисте и омладинске раднике да се пријаве за учешће на тренингу „МЛАДИ” који ће се бавити медијском и дигиталном писменошћу.

26. август 2019.

ДРЖАВА ПОМАЖЕ СЕОСКЕ ДОМАЋИНЕ И ЗАНАТЛИЈЕ – ВРАЋА НАЈМАЊЕ ПОЛОВИНУ УЛОЖЕНОГ

Држава ће вратити најмање половину уложеног новца онима који уложе у туризам или у старе и уметничке занате у руралним подручјима. Конкурс је расписало Министарство пољопривреде, а пријаве трају до краја септембра. Сеоски домаћини који испуне захтеве могу да рачунају на највише три милиона динара, занатлије ће добијати до 500.000 динара.

26. август 2019.

ИЗЛОЖБА 3Д СЛИКЕ НЕБОЈШЕ ЈАКШИЋА

Медвеђа – У холу Културног центра у Медвеђи у току је изложба слика аутора Небојше Јакшића, под називом “Scroll saw – Filmfaces” и “Scroll saw – animals”. Портрети глумаца и слике животиња, који су изложени, урађени су у тродимензионалном формату, односно као 3Д слике.

26. август 2019.

ПОМОЋ ЛОКАЛНЕ САМОУПРАВЕ, ПУТЕВИ ЗА ОПСТАНАК ЖИВОТА ПО СЕЛИМА

Медвеђа – Издвајањем 30 милиона динара из општинског буџета, на подручју општине Медвеђа ће до краја овогодишње грађевинске сезоне бити уређено 20 локалних путева ка селима и засеоцима у брдско-планинском подручју, укупне дужине око 44 километра.

26. август 2019.

ЂОРЂЕВИЋ У МЕДВЕЂИ ПОСЕТИО ПОРОДИЦУ СА ДЕСЕТОРО ДЕЦЕ

Медвеђа – Најбројнију породицу у Општини Медвеђа, коју чине родитељи са десеторо деце, посетио је министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Зоран Ђорђевић, који им је поклонио два лап топ рачунара и обећао да ће им Влада Србије обезбедити боље услове за живот у наредном периоду.

22. август 2019.

МИНИСТАР ЗДРАВЉА ЛОНЧАР ОБИШАО ЗДРАВСТВЕНЕ УСТАНОВЕ У ЛЕСКОВЦУ И МЕДВЕЂИ

Медвеђа, Лесковац - Министар здравља, Златибор Лончар, у оквиру својих редовних активности обишао је Општу болницу Лесковац, Дом здравља у Медвеђи као и Сијаринску бању.

21. август 2019.

ПРОДУЖЕН РОК ЗА ПРИЈАВЕ ЗА ПОДРШКУ ЛОКАЛНИМ САМОУПРАВАМА ЗА УНАПРЕЂЕЊЕ Е-УПРАВЕ

Програм Swiss PRO продужио је до 26. августа 2019. године јавни позив за подршку јединицама локалне самоуправе у јачању капацитета за унапређење електронске управе и пружање електронских услуга.

21. август 2019.

ПРИЈАВЉИВАЊЕ СТАРТАПОВА ЗА BIOSENSE АCCELERATOR (РОК: 1. СЕПТЕМБАР 2019)

Још десетак дана су отворене пријаве за BioSense Аccelerator који је намењен стартапима из пољопривредног сектора.

«Претходна страна   Следећа страна»