Архива вести
                   
27. мај 2019.

ЈАВНИ КОНКУРС ЗА СРЕДЊОШКОЛЦЕ „ВЛОГОРИТАМ“

Школска редакција РТС-а, у сарадњи са Министарством трговине, туризма и телекомуникација, је покренула јавни конкурс за средњошколце Влогоритам, као један од пројеката у оквиру вишегодишње кампање „Безбедност деце на интернету“. Задатак је снимање влога на тему „Могућности и опасности интернета“.

27. мај 2019.

ОКРУГЛИ СТО: „ДЕЛОТВОРНО УЧЕШЋЕ НАЦИОНАЛНИХ МАЊИНА У ЈАВНОМ ЖИВОТУ“

Бујановац - Бујановачко Одељење Економског факултета из Суботице, Универзитета у Новом Саду, 30. маја у 10 часова у својим просторијама организује округли сто са темом: „Делотворно учешће националних мањина у јавном животу“.

24. мај 2019.

МИНИСТАРСТВО ПРИВРЕДЕ ТРАЖИ ЗАИНТЕРЕСОВАНЕ ЗА „ФЕЛДСПАТ“ ИЗ БУЈАНОВЦА

Бујановац –  Министарство привреде Републике Србије је објавило јавни позив за прикупљање писама о заинтересованости за приватизацију рударског предузећа „Фелдспат“из Бујановца.

24. мај 2019.

РЕГИОНАЛНА КАНЦЕЛАРИЈА ЗА САРАДЊУ МЛАДИХ (RYCО) ТРАЖИ НОВЕ КОЛЕГЕ

Регионална канцеларија за сарадњу младих (RYCО) је расписала конкурс за седаманест радних позиција у оквиру три регионална пројекта која ће имплементирати у наредном периоду.

23. мај 2019.

КОНКУРС ЗА УНАПРЕЂЕЊЕ ПОЛОЖАЈА ОСОБА СА ИНВАЛИДИТЕТОМ У РЕПУБЛИЦИ СРБИЈИ У 2019. ГОДИНИ (РОК: 22.11.2019)

Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Владе Републике Србије – Сектор за заштиту особа са инвалидитетом расписује Јавни конкурс за подношење предлога програма на Стално отворени конкурс за унапређење положаја особа са инвалидитетом у Републици Србији у 2019. години.

23. мај 2019.

„ДИЗАЈНИРАЈ МЕ“ НАГРАДНО ТАКМИЧЕЊЕ ЗА НАЈБОЉИ ДИЗАЈН ФАКТУРЕ

Желите да унесете мало боје у сиви свет администрације?

22. мај 2019.

ТЕОДОРА ИЗ БУЈАНОВЦА ЈЕДИНА УЧЕНИЦА ИЗ СРБИЈЕ СА АМЕРИЧКОМ СТИПЕНДИЈОМ

Бујановац – Међу педесетак средњошколаца из готово свих европских земаља, одабраних да током овог лета бораве месец дана у Америци у оквиру престижног програма „Benjamin Franklin Transatlantic Fellowship“, биће и само једна ученица из Србије, а она је Бујановчанка, Теодора Стојилковић (17) из Средње школе „Свети Сава“ у Бујановцу.

22. мај 2019.

САОПШТЕЊЕ ЗА МЕДИЈЕ - 22.05.2019.

Београд – „У више наврата говорио сам на тему евентуалног припајања општина Прешево, Бујановац и Медвеђа територији Косова и Метохије и изнео мишљење које се темељи на основу јединственог става државних органа и уверавања представника међународне заједнице...

21. мај 2019.

КОНКУРС УНЕСКО МЕЂУНАРОДНОГ ФОНДА ЗА КУЛТУРНУ РАЗНОЛИКОСТ (РОК: 13.06.2019)

У оквиру 10. позива за аплицирање Унеско ће примати предлоге за иновативне пројекте који имају за циљ јачање културног и креативног сектора у земљама у развоју, кроз:

«Претходна страна   Следећа страна»