Архива вести
                   
24. новембар 2017.

И ПРИВРЕДНИЦИ СА ЈУГА СРБИЈЕ НА САЈМУ У ТИРАНИ

Бујановац - Међу стотинак привредника из Србије, од којих ће 41 имати своје производе на националном штанду на Међународном сајму привреде који 23. новембра почиње у Тирани, наћи ће се и привредници из Бујановца, Прешева и Врања.

24. новембар 2017.

ПОЗИВ ЗА МЕДИЈЕ - 24.11.2017.

Зоран Станковић, председник Координационог тела, обратиће се новинарима у недељу 26. новембра у 12 часова, испред хотела „Гејзер“ у Сијаринској бањи. Повод обраћања је долазак у приватну посету Илира Мете, албанског председника општини Медвеђа...

23. новембар 2017.

ГИЗ ДОНИРАО ОПРЕМУ ПЧЕЛАРИМА ИЗ МЕДВЕЂЕ

Медвеђа - Након донирања 50 кошница, представници Немачке организација за међународну сарадњу ГИЗ су новоформираном удружењу пчелара “Апис” у Медвеђи уручили комплет најсавременије опреме за прераду меда.

23. новембар 2017.

ПРИЈАВЉИВАЊЕ ЗА ПОХАЂАЊЕ ОБУКЕ О СПРЕЧАВАЊУ НАСИЉА НАД ЖЕНАМА СА ИНВАЛИДИТЕТОМ У РЕЗИДЕНИЈАЛНИМ УСТАНОВАМА (РОК 7.12.2017)

Иницијатива за права особа са менталним инвалидитетом МДРИ-С позива све заинтересоване да се пријаве за похађање дводневне обуке о спречавању насиља над женама са инвалидитетом у резиденцијалним установама, која ће бити реализована 14 и15. децембра 2017. године у Београду.

22. новембар 2017.

„БИВОДА” НА САЈМУ ХРАНE И ПИЋA И ОПРЕМЕ У БЕОГРАДУ

Бујановац – „Бивода” из Бујановца ће учествовати на 44. Међународном сајму хране, пића и опреме „Етно храна и пиће“, који се од 22. до 25. новембра одржава у Београду, изјавио је Ненад Зафировић, директор овог привредног друштва.

22. новембар 2017.

МЕДВЕЂА ДЕО ПРОЈЕКТА ЗА ЕФИКАСНИЈУ УСЛУГУ ГРАЂАНА

Медвеђа - Већ две године се у више од 150 локалних самоуправа, општина и градова Србије, укључујући и општину Медвеђа,  спроводи пројекат унапређења управљања људским ресурсима, са циљем постизања ефикасније и брже услуге привреди и грађанима.

21. новембар 2017.

ПЕТИЦИЈА ПРОТИВ ПАСА ЛУТАЛИЦА

Бујановац - Група грађана организовала је у Бујановцу прикупљање потписа за петицију којом се од локалних власти тражи уклањање паса луталица из града.

21. новембар 2017.

У БУЈАНОВЦУ 40 ЗАПОСЛЕНИХ ВИШАК

Бујановац - Општинско веће  Бујановца усвојило је одлуку о одређивању максималног броја запослених на неодређено време у систему локалне самоуправе за 2017. годину.

21. новембар 2017.

КОНКУРС УСАИД-А ЗА ФИЛАНТРОПИЈУ

Агенција САД за међународни развој (УСАИД) расписала је позив за доделу грантова организацијама цивилног друштва, у области развоја цивилног друштва, филантропије и волонтеризма.

20. новембар 2017.

ИНТЕРВЈУ „ПОЛИТИКА“ Ско­ро по­ло­ви­на гра­ђа­на ми­сли да је Пре­ше­во на Ко­со­ву

Београд - Про­сла­ва ал­бан­ског пра­зни­ка Дан за­ста­ве па­да усред пред­из­бор­не кам­па­ње за ло­кал­не из­бо­ре у Пре­ше­ву, али Зо­ран Стан­ко­вић, пред­сед­ник Ко­ор­ди­на­ци­о­ног тела за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа...

«Претходна страна   Следећа страна»