Архива вести
                   
16. децембар 2013.

ИНФОРМАЦИЈА О ПРОЦЕДУРИ ПРИЗНАВАЊА ДИПЛОМА СТЕЧЕНИХ НА УНИВЕРЗИТЕТИМА СА ТЕРИТОРИЈЕ АП КОСОВО И МЕТОХИЈА

Споразум о начину признавању диплома постигнут је у новембру 2011. године у оквиру дијалога између Београда и Приштине...

16. децембар 2013.

РАДИОНИЦА О ОСНОВАМА ЕВРОПСКЕ УНИЈЕ ЗА СТАЖИСТЕ

Канцеларија за људска и мањинска права организовала је радионицу под називом “Основи евроинтеграција“у ЕУ инфо центру, у клубу Дома омладине. Информациони центар Европске уније је место на којем грађани могу да стекну знања о Европској унији, њеним  институцијама и односима између ЕУ и Србије.

13. децембар 2013.

АКЦИЈА ПРОТИВ УПОТРЕБЕ ПИРОТЕХНИЧКИХ СРЕДСТАВА У БУЈАНОВЦУ

Дом Културе у Бујановцу почиње једнонедељну кампању подизања свести грађана o могућим последицама коришћења пиротехничких средстава

13. децембар 2013.

ГРАЂАНИ ЖЕЛЕ БОЉУ ЛОКАЛНУ ИНФРАСТРУКТУРУ

Врање - Више од половине грађана у Пчињском округу сматра да је пољопривреда основ за економски развој овог краја, и да је потребно уложити више новца из буџета за помоћ земљорадницима,  показује истраживање које је спровео Центар за слободне изборе и демократију (ЦеСИД), уз финансијску  подршку Европске уније и Владе Швајцарске, а преко Програма европског партнерства са општинама ЕУ ПРОГРЕС.

12. децембар 2013.

ПРЕДАВАЊЕ ПРЕДСТАВНИКА “FRUITS AND BERRIES” ПРОГРАМА

Представници данског „Fruits & Berries“ програма у среду су у Бујановцу одржали информативни састанак са пољопривредницима ове општине. Објављен је и конкурс за добијање механизације.

11. децембар 2013.

ДАН ЉУДСКИХ ПРАВА У ВРАЊУ

Врање - Низом акција у Врању је јуче обележен 10. децембар - Међународни дан људских права,  у  оквиру кампање “Ми – ту”. Акција постављања инфо-пултова са информацијама о начинима на које грађани могу да остварују или заштите своја права почела је конференцијом за новинаре у Центру за развој локалних услуга социјалне заштите.

11. децембар 2013.

ПРЕЗЕНТАЦИЈА КОДЕКСА НОВИНАРА СРБИЈЕ

У просторијама ОЕБС-а у Бујановцу представљен је Кодекс новинара Србије, чији текст је преведен на албански и ромски језик. На презентацији су присуствовали представници ТВ “Прешево”, ТВ “Спектри”, РТВ “Алди”, РТВ “Бујановац”, независног информативног портала “Титули”, као и новинари београдских дневних новина “Блиц”

10. децембар 2013.

САОПШТЕЊЕ ЗА МЕДИЈЕ - 10.12.2013.

Председник Координационог тела за општине Прешево, Бујановац и Медвеђу, Зоран Станковић, састао се данас у Кленикама са радницима „Гумопластике“ из Бујановца и  том приликом разговарало се о плановима за наредни период и о проблемима због прекида радног односа.

9. децембар 2013.

СТАНКОВИЋ: НОВИ ПОПИС НА ЈУГУ СЛЕДЕЋЕ ГОДИНЕ

Реално је да нови попис у општинама Прешево, Бујановац и Медвеђа буде следеће године, рекао председник Координационог тела за те три општине Зоран Станковић. Пошто у буџету за следећу годину нису предвиђена средства за попис...

6. децембар 2013.

СТАНКОВИЋ: СИТУАЦИЈА НА ЈУГУ ЦЕНТРАЛНЕ СРБИЈЕ СТАБИЛНА

Председник Координационог тела за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа Зоран Станковић рекао је јуче да је, упркос застоју у дијалогу са лидерима албанских партија, безбедносна ситуација на југу централне Србије стабилна...

«Претходна страна   Следећа страна»