Архива вести
                   

СИЈАРИНСКА БАЊА У ЗНАКУ ГЕЈЗЕРСКИХ НОЋИ

31. јули 2013.

Медвеђа - Традиционална туристичка манифестација „Гејзирске ноћи”, која се одржава по 16. пут, окупила је бројне туристе који уживају у богатом музичком и забавном програму. Велики плато испред ресторана „Снежник“ из вечери у вече  је премали да прими све окупљене посетиоце.  

На отварању манифестације бројне госте и представнике локалних самоуправа из окружења  поздравила је Добрица Пуреновић, директорица Специјалне болнице за рехабилитацију „Гејзер” у Сијаринској Бањи и пожелела им угодан боравак. Испред општине Медвеђа госте је поздравила Наташа Филић, председница Скупштине општине Медвеђа. У име гостију домаћинима се захвалио Радован Танасковић, председник Туристичког кластера раданског подручја, после чега је уследио свечани ватромет.

За изузетно лепо расположење гостију прве вечери су се потрудили естрадни уметник Стеван Анђелковић и оркестар „Тhe Best Band“, који иначе прати све извођаче на овој манифестацији.

Вечерас ће наступити  Неша Галија, а завршница манифестације је  у петак, 2. августа, када се  одржава  Светоилијски сабор, а у подне традиционално венчање под гејзером.

Извор: ЈУГМЕДИА