Архива вести
                   

МИЛОРАД ВЕЉОВИЋ: ЖАНДАРМЕРИЈА ЈЕ ПОТРЕБНА ДРЖАВИ

29. јули 2013.

Бујановац/Прешево – Директор полиције Милорад Вељовић у оквиру посете Копненој зони безбедности данас је боравио на југу Србије, како би  се упознао са начином рада и квалитетом извршавања задатака припадника Жандармерије.„Жандармерија је јединица која је потребна држави и баш овде у Копненој зони безбедности, она има задатак да помогне грађанима и да их заштити“,  рекао је директор полиције Вељоввић и додао да политика никако не сме да се меша у рад Жандармерије.

„Ако то дозволимо, онда од професионалног посла нема ништа. Полиција је најбољи амбасадор државе пред својим грађанима и управо зато је овде стање на југу Србије  стабилно и зато ми овде  не очекујемо никакве проблеме“, рекао је Вељовић.

Дводневни боравак у Копненој зони безбедности директор српске полиције Милорад Вељовић започео је обиласком базе Жандармерије у сели Ристовац код Врања, а потом је посетио интегрисани контролни прелаз Кончуљ недалеко од Бујановца и село Миратовац код Прешева,да би посету завршио обиласком базе Козјак, најјужнијег безбедносног пункта Жандармерије у Србији.

Извор: ЈУГМЕДИА