Архива вести
                   
22. јули 2013.

ГУЖВЕ НА ГРАНИЧНОМ ПРЕЛАЗУ КОД ПРЕШЕВА

Прешево – Уобичајене гужве на граничном прелазу код Прешева овог лета су додатно повећане због радова на Коридору. Ових дана на излазак из Србије чекало се и по деведесет минута.

22. јули 2013.

САЈТ НА КОМЕ ЈЕ ПОСТАВЉЕН „РЕЧНИК ГОВОРА ЈУЖНЕ СРБИЈЕ“ НИЈЕ У ФУНКЦИЈИ

Врање – Само пар дана након што је на градском сајту објављена информација да је на интернет страни www.vranje.co.rs постављено дигитализовано издање Речника говора јужне Србије...

18. јули 2013.

ПРВИ КОРАК КА ИЗГРАДЊИ РЕЦИКЛАЖНОГ ЦЕНТРА У БУЈАНОВЦУ

Бујановац – Општина Бујановац добила је од ПРОГРЕС-а главни пројекат за вишенаменски рециклажни центар и трансфер станицу у Бујановцу, који је важан предуслов за почетак грађевинских радова.Непосредно пре састанка...

17. јули 2013.

ГОДИШЊИ САСАТАНАК ПРОГРЕС -А У БУЈАНОВЦУ

Бујановац – Трећи годишњи састанак Управног одбора Програма европског партнерства са општинама „ЕУ ПРОГРЕС“  биће одржан  данас у Бујановцу. Према најавама,  на састанку ће бити представљен годишњи извештај за период од јула 2012. до јуна 2013. године.

16. јули 2013.

НИ РАДНО ВРЕМЕ, НИ РАДНИ СТАЖ

Бујановац - Немају ни радно време ни радни стаж. Свакодневно, у центру града, Роми из Бујановца траже посао, а са потенцијалним послодавцем договарају се о цени рада, на сат или дан, у зависности од врсте посла.

15. јули 2013.

ПРЕМИЈЕР НАЈАВИО САСТАНАК СА ЛИДЕРИМА АЛБАНАЦА СА ЈУГА СРБЈИЈЕ

Бујановац/Прешево/Медвеђа – Лидери Албанаца требало је да се до 15. јула сретну и разговарају са премијером Србије Ивицом Дачићем, који је потврдио да треба да дође до сусрета али није прецизирао када ће он бити уприличен.

15. јули 2013.

ПРОГРАМ ПОСЕТЕ БУЈАНОВЦУ 16. И 17. ЈУЛ 2013. ГОДИНЕ

Уторак, 16. јул 2013. 11:00 – 13:00 – састанак са деканом Економског факултета из Суботице, председником општине Бујановац, државним секретаром Министарства просвете, науке и технолошког развоја и представницима мисије ОЕБС у Србији...

12. јули 2013.

ЗАВРШЕНА ОБУКА О ОМЛАДИНСКОМ АКТИВИЗМУ

Врање - Двадесет шесторо младих из Прешева, Бујановца, Врања и Владичиног Хана учестововало је прошлог викенда у Врњачкој Бањи у обуци из области омладинског активизма и основа новинарства.

12. јули 2013.

ЗАПЛЕЊЕНО 10 КИЛОГРАМА ХЕРОИНА КОД ПРЕШЕВА

Прешево – На граничном прелазу Прешево у аутомобилу, којим је према полицијском извештају  управљао грчки држављанин, пронађено  је 10 килограма и 267 грама хероина.

11. јули 2013.

УГОВОР

Бујановац – Представници немачке организације „Хелп“ и локална самоуправа у Бујановцу су потписали уговор о сарадњи на пројекту „Стварање нових могућности запошљавања у јужној Србији“. Вредност пројекта је 92.500 евра

«Претходна страна   Следећа страна»