Архива вести
                   
30. април 2013.

ЗАВРШЕТАК ПРОГРАМА СТАЖИРАЊА

У петак 26. априла обележен је завршетак трећег циклуса „Програма стажирања за младе – припаднике мањина у државним институцијама у Републици Србији“. Уверења о успешно завршеном стажирању додлели су амбасадор Велике Британије Мајкл Давенпорт...

29. април 2013.

ХУМАНИ ПОЛИЦАЈЦИ ДАЛИ КРВ

Прешево /Врање – Полицајци из Прешева и Врања још једном су у традиционалној акцији добровољног давања крви показали своју хуманост. У организацији Основне организације Црвеног крста при Полицијској Управи Врање и Синдиката Српске Полиције...

26. април 2013.

САЈАМ ПРИВРЕДНОГ ПОТЕНЦИЈАЛА ПРЕШЕВА, МЕДВЕЂЕ И БУЈАНОВЦА

Београд - Министарство за регионални развој и локалну самоуправу у последње три године подржало је мала и средња предузећа у Прешеву, Бујановцу и Медвеђи са више од 550 милиона динара, рекла је јуче министарка регионалног развоја Верица Калановић.

24. април 2013.

ПОЗИВ ЗА МЕДИЈЕ - 24.04.2013.

Први Сајам инвестиционог потенцијала општина Прешево, Бујановац, и Медвеђа. Позивамо вас да у четвртак 25. априла од 11 часова присуствујете Сајму инвестиционих потенцијала општина Прешево, Бујановац и Медвеђа у Привредној комори Србије, Ресавска 15, сала 1, у приземљу.

23. април 2013.

ШАНСА ЗА РАЗВОЈ ЈУГА СРБИЈЕ

Ниш – Национална алијнса за локални економски развој (НАЛЕД) позвала је представнике девет општина  са подручја југа Србије – Ниша, Дољевца, Гаџиног Хана, Лесковца, Мерошине, Врања, Бујановца, Прешева и Владичиног Хана...

23. април 2013.

ПРВИ САЈАМ ИНВЕСТИЦИОНИХ ПОТЕНЦИЈАЛА ОПШТИНА ПРЕШЕВО, БУЈАНОВАЦ И МЕДВЕЂА

Координационо тело Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа у сарадњи са Привредном комором Србије, 25. априла у четвртак, организују први Сајам инвестиционих потенцијала општина Прешево, Бујановац и Медвеђа.

17. април 2013.

ПОДСТИЦАЈ РАЗВОЈУ ПРЕДУЗЕЋА НА ЈУГУ СРБИЈЕ

У Влади Србије јe данас потписан Меморандум о разумевању који треба да допринесе решењу проблема незапослености и недовољне развијености југа и југозапада Србије, кроз јачање сектора малих и средњих предузећа.

9. април 2013.

НАЈАВА ПРВОГ САЈМА ИНВЕСТИЦИОНИХ ПОТЕНЦИЈАЛА ОПШТИНА ПРЕШЕВО, БУЈАНОВАЦ И МЕДВЕЂА

Служба Координационог тела Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа 25. априла организује први Сајам инвестиционих потенцијала општина Прешево, Бујановац и Медвеђа.

5. април 2013.

ПОЗИВ ЗА МЕДИЈЕ - 05.04.2013.

Конференција за новинаре - Први сајам инвестиционог потенцијала општина Прешево, Бујановац, и Медвеђа. 08. април, 13:00 сати, Привредна комора Србије, Ресавска 15, сала 4, други спрат.

  Следећа страна»