Архива вести
                   

ПОЗИВ ЗА МЕДИЈЕ - 05.04.2013.

5. април 2013.

Конференција за новинаре - Први сајам инвестиционог потенцијала општина Прешево, Бујановац, и Медвеђа

08. април, 13:00 сати, Привредна комора Србије,

Ресавска 15, сала 4, други спрат

Координационо тело Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа и Привредна комора Србије, уз подршку Амбасаде САД, организују Први сајам инвестиционог потенцијала општина Прешево, Бујановац и Медвeђа, 25. априла, у Привредној комори Србије. На конференцији за штампу, поводом одржавања сајма говориће:

  • Жељко Сертић, председник Привредне коморе Србије
  • Мајкл Кирби, амбасадор Сједињених Америчких Држава у Србији
  • Зоран Станковић, председник Координационог тела за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа

Циљ сајма је да се потенцијалним инвеститорима представи привредни потенцијал локалних заједница Прешева, Бујановца и Медвеђе, као и инвестициони планови и пројекти привредних субјеката са подручја ових општина. Са друге стране, сајамски излагачи имаће могућност да у директним разговорима са заинтересованим партнерима размотре могуће видове сарадње, укључујући и инвестиције.

Координационо тело за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа, прошле године, малим и средњим привредним друштвима, предузетницима и пољопривредним задругама у Прешеву, Бујановцу и Медвеђи доделило је бесповратна средства за развој и отварање нових радних места. Очекује се да сајам пружи конкретан допринос укупном привредном расту ове три општине.

Напомене:

Акредитацијe за медије су обавезне и могу се послати најкасније до 11:00 сати у понедељак, 8. априла, на мејл: informisanje@pks.rs

 

homescontents