Архива вести
                   
5. април 2013.

ПОСЕТА ФИРМАМА „АГРО-АДРИА“ И „НУРА ПЛАСТ“

Председник Координационог тела за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа, Зоран Станковић посетио је са амбасадором САД, Мајклом Кирбијем и државним секретаром за омладину, Министарства омладине и спорта, Ненадом Боровчанином предузеће Агро-Адриа“ у Великом Трновцу, код Бујановца.

5. април 2013.

СТАНКОВИЋ: СКРЕТАЊЕ ПАЖЊЕ СА ИНВЕСТИЦИЈА

Циљ изградње меморијалног комплекса осморици припадника ОВПБМ-а је да се скрене пажња са инвестиција и да се отежа преговарачка позиција Београда, оценио председник Координационог тела за југ Србије Зоран Станковић.

5. април 2013.

ТРИБИНА „ДИЈАЛОГОМ ПРОТИВ СТЕРЕОТИПА-СВИ СМО ИСТИ“ (ВИДЕО)

Председник Координационог тела за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа, Зоран Станковић, амбасадор Сједињених Америчких Држава, Мајкл Кирби и државни секретар за омладину, Министарства омладине и спорта, Ненад Боровчанин посетили су током дводневног боравка на југу Србије, фирме „Агро-Адриа“ у Бујановцу и „Нура-Пласт“ у Прешеву, састали се младим лидерима и учествовали на трибини „Дијалогом против стереотипа-сви смо исти“.

2. април 2013.

ПОЗИВ ЗА МЕДИЈЕ - 02.04.2013.

Позивамо вас да присутвујете посети председника Координационог тела за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа,Зорана Станковића, амбасадора Сједињених Америчких Држава у Србији, Мајкла Кирбија и државног секретара за омладину, Министарства омладине и спорта, Ненада Боровчанина, Бујановцу и Прешеву 03. и 04. априла.

«Претходна страна  

 

 

homescontents