Архива вести
                   

ПОЗИВ НА ИНФОРМАТИВНИ САСТАНАК И ТРИБИНУ У БУЈАНОВЦУ

25. jануар 2013.

Центар за нове комуникације Докукино и Координационо тело Владе Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђу вас позивају на први информативни састанак у оквиру пројекта „Југ, онлине“ који се спроводи у ове три општине.

Информативни састанак ће бити одржан у Медија центру Општине Бујановац, са почетком у 15:00 часова.

Циљ пројекта је да представнице/ке цивилног друштва са југа кроз тренинг – семинаре обучи за коришћење новомедијских алата и друштвених мрежа како би унапредили резултате свог рада, повећали видљивост међу својим кључним јавностима и стварали нова партнерства. На информативном састанку ћемо вас детаљније упознати са нашим плановима, и у разговору са вама креирати агенду предстојећих тренинг – семинара.

Сва истраживања нам говоре да је Србија лидер региона по присуству грађана на друштвеним мрежама, како бројчано, тако и процентуално. Овај податак, брзина и доступност друштвених мрежа нам јасно  дају до знања да је време да се цивилни сектор окрене новим медијима и почне да користи ресурсе који су нам на располагању, а који су бесплатни и доступни свима.

Тренинг – семинари ће вашој организацији дати сва потребна знања о новомедијским алатима и друштвеним мрежама, које ће вам донети боље резултате и већу видљивост у вашим срединама, обезбеђујући веће поверење грађана, стварање нових и бољу комуникацију са старим партнерима, као и размену искустава са осталим организацијама са територије Прешева, Бујановца и Медвеђе.

Заједно са вама, желимо да невладин сектор модернизујемо, повећамо његову ефикасност и приступачност.

Уједно, са задовољством вас позивамо да присуствујете представљању Докукинове Фацебоок апликације „Политички компас“ како би смо демонстрирали моћ друштвених мрежа и нових медија и њихов утицај.

Присуство састанку потврдите на е-маил maruna@dokuino.org до 25. јануара.

Путни трошкови ће вам бити рефундирани у износу вредности повратне аутобуске карте од вашег града до Бујановца.

Уједно, за сва питања вам стојим на располагању.

Срдачно,
Марјан Маруна
060 6840 607
Сарадник на пројектима