Архива вести
                   
18. jануар 2013.

СТАНКОВИЋ: ПРОБЛЕМ СА СПОМЕНИКОМ РЕШИЋЕМО МИРНО И ЦИВИЛИЗОВАНО (ВИДЕО)

Извор : Танјуг, РТС / Председник Координационог тела за Прешево, Бујановац и Медвеђу Зоран Станковић оценио је да ће проблем споменика у Прешеву бити решен на миран и цивилизован начин.

15. jануар 2013.

САОПШТЕЊЕ ЗА МЕДИЈЕ - 15.01.2013.

„Не бих да коментаришем састанак албанских одборника Прешева, Бујановца и Медвеђе“, рекао је Зоран Станковић, председник Координационог тела за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа и додао да је неопходно поштовање договора који је постигнут на састанку у Канцеларији ОЕБС-а у Бујановцу, а који поред осталог укључује и могући наставак дијалога.

10. jануар 2013.

САОПШТЕЊЕ ЗА МЕДИЈЕ - 10.01.2013.

Редовна седница председништва Координационог тела за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа биће одржана данас у 13 часова у Бујановцу. Седници ће између осталих присутвовати председник Координационог тела, Зоран Станковић, председници општина Прешево, Бујановац и Медвеђа који су и потпредседници у овом телу. На седници ће се расправљати о извештају о раду у 2012. и планираним активности за ову годину.

9. jануар 2013.

ОВЕ ГОДИНЕ ТРЕЋИНА КОТЛОВА ВИШЕ

Извор: Преглед / Бујановац - Пред око 130 радника „Мегала“ обећавајућа је година. Најпре им је фабрика  надокнадила заостале зараде, а пре три године фирма им је дуговала 15 плата. Уз подршку Фонда за развој, до истека минуле године, дуг им је готово у целости враћен.

9. jануар 2013.

ПРОБЛЕМ СПОМЕНИКА РЕШИТИ У СКЛАДУ СА ЗАКОНОМ

(Танјуг) Председник Координационог тела Владе Србије за Прешево, Бујановац и Медвеђу Зоран Станковић очекује да проблем споменика борцима такозване Ослободилачке војске ПМБ буде решен на миран и достојнанствен начин уз примену закона Републике Србије и захтева да буде позван на зајеничку седницу парламената те три општине која је најављена за суботу.

«Претходна страна