Архива вести
                   
22. мај 2023.

ИНВЕСТИЦИЈЕ У МЕДВЕЂИ (22.05.2023.)

Медвеђа – Београд  – Председник општине Драган Кулић и власник фирме „Румапласт“ Марјан Ђорђевић потписали су уговор о закупу некадашње фабрике шприцева у Газдару, на период од 20 година.

 

19. мај 2023.

ПРОШИРУЈЕ СЕ ГРАНИЧНИ ПРЕЛАЗ ПРЕШЕВО

Прешево – Београд  – Радови на побољшању саобраћајног приступа на Граничном прелазу Прешево-Табановце и проширење саобраћајница са српске и македонске стране биће готови пре почетка лета.

19. мај 2023.

ОТВОРЕН КОНКУРС ЗА МЕДИЈЕ

Бујановац – Београд  – Општина је  отворила у четвртак  конкурс за суфинансирање медијских пројеката у 2023. години. За медије је буџетом предвиђено 5,5 милиона динара.

19. мај 2023.

СВЕЧАНОСТ ПОВОДОМ ДАНА ОПШТИНЕ МЕДВЕЂА

Медвеђа - Београд – Данас се одржавa свечаност поводом обележавања 20. маја - Дана општине Медвеђа. На сутрашњи дан пре 79 година је формирана Прва српска дивизија у Гајтану, након чега је Горња Јабланица ослобођена од окупатора у Другом светском рату.

18. мај 2023.

ИКОНИЈИ ИЗ ВРАЊА ЈЕ ПОТРЕБНА НАША ПОМОЋ

Бујановац – Београд  – Иконија Јањић не може да седи, пузи, не препознаје мајку и хитно јој је потребна помоћ свих нас.

 

18. мај 2023.

РЕНОВИРАЊЕ БУЈАНОВАЧКЕ БАЊЕ

Бујановац – Београд  – У лечилишту у  Бањи реконструисан је и адаптиран терапијски део пред почетак ове сезоне, а у плану је  даља реконструкција смештајног објекта, најавио је директор туризма и угоститељства у Бањи Ненад Митровић.

 

17. мај 2023.

ЛЕКАРИ БУЈАНОВАЧКОГ ДОМА ЗДРАВЉА У ПЕТАК У НЕСАЛЦУ

Бујановац – Београд  – Лекарска екипа  Дома здравља  обављаће превентивне систематске прегледе у здравственој амбуланти у селу Несалце у петак (19. мај) од 10 до 13 часова.

16. мај 2023.

ХУМАНИТАРНИ ТУРНИР У МАЛОМ ФУДБАЛУ ЗА ПОМОЋ ТЕОДОРИ

Бујановац – Београд  – Традиционални турнир у малом фудбалу „Јова Кица“ у Горњем Вртогошу ове године имаће хуманитарни карактер јер ће се сакупљати новац за лечење  Теодоре Стајић из овог села којој је неопходан третман матичним ћелијама у Турској и кошта 60.000 евра.

 

15. мај 2023.

Конкурс за доделу средстава за субвенције привредним субјектима у приватном власништву у 2023. години у општинама Прешево, Бујановац и Медвеђа

На основу Закључка Владе Републике Србије о прихватању Програма мера о распореду и коришћењу средстава за субвенције привредним субјектима у приватном власништву у 2023. години у општинама Прешево, Бујановац и Медвеђа...

15. мај 2023.

НЕДА И ЛЕНА ИЗ БУЈАНОВЦА ЗАБЛИСТАЛЕ НА ТАКМИЧЕЊУ МЛАДИХ ПИЈАНИСТА

Бујановац – Београд  – Неда Стојановић и Лена Тасић, ученице  Музичке школе награђене су на 25. Међународном такмичењу младих пијаниста одржаном 14. маја у Врању.

 

«Претходна страна   Следећа страна»