Архива вести
                   
21. децембар 2023.

УРЕЂЕЊЕ БУЈАНОВАЧКОГ ЈЕЗЕРА У ПЛАНУ БУЏЕТА ЗА 2024. ГОДИНУ

Уређење Бујановачког језера биће један од пројеката који ће се реализовати новцем из буџета за 2024. годину у вредности од две милијарде динара (17 милиона евра), који су усвојили одборници Општинског већа Бујановац у среду са 24 гласа за, без против и уздржан.

21. децембар 2023.

ЗА КОМУНАЛАЦ, 36 МИЛИОНА ДИНАРА ИЗ БУЏЕТА, ЕВО ШТА ГРАЂАНИ ДОБИЈАЈУ ЗА ТАЈ НОВАЦ

Општина Бујановац наставиће да финансира ЈП „Комуналац” са 36 милиона динара и наредне године кроз посебан програм. Велики део овог новца - 10,7 милиона динара - ићи ће за дуг комуналног предузећа за струју, који је годинама отплаћиван репрограмом.

20. децембар 2023.

ПРЕДСЕДНИК НСА ПОЗИВА ГРАЂАНЕ ДА ШАЉУ ПРЕДЛОГЕ ЗА АКТИВНОСТИ ОВЕ ИНСТИТУЦИЈЕ ТОКОМ 2024.

Председник Националног савета Албанаца (НСА) Невзад Лутвиу позвао је сународнике да шаљу предлоге, идеје и сугестије за активности ове институција током 2024. године.

15. децембар 2023.

ВЛАДА УСВОЈИЛА УРЕДБУ О ПОМОЋИ НЕДОВОЉНО РАЗВИЈЕНИМ ОПШТИНАМА

Влада Србије усвојила је Уредбу о утврђивању Програма подршке унапређењу развоја изразито недовољно развијених општина (јединице локалне самоуправе из четврте групе) за 2024. годину, чији је степен развијености испод 60 одсто од републичког просека.

14. децембар 2023.

НЕНАД МИТРОВИЋ ПОСЕТИО СЕЛО ЛЕТОВИЦА У ОПШТИНИ БУЈАНОВАЦ

В.д. директора Службе Координационог тела Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа Ненад Митровић, посетио је село Летовица у општини Бујановац. 

14. децембар 2023.

ДОДЕЛА УЧЕНИЧКИХ СТИПЕНДИЈА У ОПШТИНИ ПРЕШЕВО

В.д. директора Службе Координационог тела Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа Ненад Митровић доделио је уговоре о стипендијама за средњошколце из општине Прешево.

14. децембар 2023.

СЛУЖБА КООРДИНАЦИОНОГ ТЕЛА ОБЕЗБЕДИЛА СПОРТСКУ ОПРЕМУ KOШАРКАШКОМ КЛУБУ „PLAY 017“

В.д. директора Службе Координационог тела Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа Ненад Митровић, посетио је кошаркашки клуб „PLAY 017“ из Бујановца у циљу подршке развоју спорта и младих талената.

14. децембар 2023.

СИЈАРИНСКА БАЊА – “ДРАГУЉ МЕЂУ БРДИМА”

Сијаринска Бања – „Драгуљ међу брдима“ налази се у југоисточној Србији, у Јабланичком округу на 520 метара надморске висине. Удаљена је 340 километара од Београда, 90 километара од Ниша и 50 километара од Лесковца.

13. децембар 2023.

НЕНАД МИТРОВИЋ ПОСЕТИО СЕЛО СВИЊИШТЕ У ОПШТИНИ ПРЕШЕВО

В.д. директора Службе Координационог тела Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа Ненад Митровић, посетио је данас село Свињиште у општини Прешево. 

11. децембар 2023.

ОБИЛАЗАК ПРИХВАТНОГ ЦЕНТРА ЗА ПОРОДИЦЕ И ДЕЦУ МИГРАНТЕ У БУЈАНОВЦУ

Комесарка за избеглице и миграције Републике Србије Наташа Станисављевић и в.д. директора Службе Кординационог тела Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа Ненад Митровић, обишли су заједно...

«Претходна страна   Следећа страна»