Архива вести
                   

СЛУЖБА КООРДИНАЦИОНОГ ТЕЛА ОБЕЗБЕДИЛА СПОРТСКУ ОПРЕМУ KOШАРКАШКОМ КЛУБУ „PLAY 017“

14. децембар 2023.

В.д. директора Службе Координационог тела Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа Ненад Митровић, посетио је кошаркашки клуб „PLAY 017“ из Бујановца у циљу подршке развоју спорта и младих талената.

Том приликом, Митровић је поклонио кошаркашком клубу нове лопте и дресове у име Службе Координационог тела Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа како би унапредили услове за тренирање младих кошаркаша и тиме допринели постављању високих стандарда у спортским активностима.

"Спорт је изузетан инструмент за обликовање карактера и градњу тимске свести. Служба Координационог тела и Влада Републике Србије ће увек подржавати омладински активизам, а данашња посета и додела спортске опреме су само мали корак у том правцу. Улагање у децу је улагање у будућност“, истакао је Митровић.

Председник кошаркашког клуба „PLAY 017“, Ненад Стајић, изразио је захвалност в.д. директора Службе Координационог тела Ненаду Митровићу и представницима Службе Координационог тела на подршци у развоју кошаркашког клуба и свих његових чланова.

„Донација лопти и опреме не само што ће подићи квалитет наших тренинга, већ ће и инспирисати наше кошаркашице и кошаркаше да се још више посвете свом спорту. Ова вредна опрема ће нам омогућити да подигнемо ниво тренинга и развијамо вештине наших играча, чиме ћемо постати још конкурентнији на спортским догађајима на којима учествујемо. Заиста смо захвални на оваквој иницијативи и подршци која ће нам омогућити да растемо и успешно представљамо наш клуб и град Бујановац", рекао је Ненад Стајић.

Додели спортске опреме кошаркашком клубу „PLAY 017“ из Бујановца присуствовали су и в.д. помоћнице директора Службе Координационог тела Јелена Јакшић и саветник у Служби Координационог тела Горан Гавриловић.

Извор: Служба Координационог тела