Архива вести
                   
11. децембар 2023.

МЛАДИ ЈУГА СРБИЈЕ РУШЕ СТЕРЕОТИПЕ

Четвородневни скуп на тему „Разговори између младих у јужној Србији“, у организацији Мисије ОЕБС-а у Србији, одржан је у Бујановцу.

8. децембар 2023.

ПРЕВЕНТИВНИ ПРЕГЛЕДИ У ДОМУ ЗДРАВЉА - БУЈАНОВАЦ

У Дому здравља Бујановац грађани ће и предстојећег викенда моћи да обаве одређене превентивне прегледе.

8. децембар 2023.

СТАРИ ИНСТРУМЕНТИ – ЧУВАРИ КУЛТУРНО-ИСТОРИЈСКОГ НАСЛЕЂА

Деца вртића „Наша радост“ у Бујановцу, две старије групе предшколаца, данас су имала прилику да виде и чују све о старим традиционалним инструментима, али и да их сами испробају и одсвирају нумеру коју знају.

8. децембар 2023.

ОБЕЗБЕЂЕНО ПАРНО ГРЕЈАЊЕ ЗА ДЕЦУ У СЕЛУ СПАНЧЕВАЦ

Служба Координационог тела Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа обезбедила је предшколској групи у селу Спанчевац једнократну помоћ за поправку централног грејања и повезивања ове припремне групе на мрежу парног грејања.

6. децембар 2023.

МИНИСТАР АЛЕКСАНДАР МАРТИНОВИЋ И НЕНАД МИТРОВИЋ ДОДЕЛИЛИ СТИПЕНДИЈАМА СРЕДЊОШКОЛЦИМА У МЕДВЕЂИ

Министар државне управе и локалне самоуправе и председник Координационог тела Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа др Александар Мартиновић и в.д. директора... 

6. децембар 2023.

ПОЧИЊУ „ВРЕДНЕ РУКЕ”: СПЕЦИЈАЛИТЕТИ СРПСКЕ И АЛБАНСКЕ КУХИЊЕ

Традиционална манифестација „Вредне руке”, која се у Бујановцу одржава више од двадесет година, заказана је за четвртак и петак (7. и 8. децембар) у Центру за културу „Вук Караџић” са почетком у 18 часова.

6. децембар 2023.

ПРЕДСТАВНИЦИ СПОРТСКОГ САВЕЗА СРБИЈЕ СУТРА У БУЈАНОВЦУ

Генерални секретар Спортског савеза Србије Горан Маринковић посетиће сутра Бујановац на позив генералног секретара Спортског савеза општине Бујановац Драгана Милића.

6. децембар 2023.

ПРЕЛИМИНАРНА РАНГ ЛИСТА УЧЕНИКА СРЕДЊИХ ШКОЛА ИЗ ОПШТИНЕ БУЈАНОВАЦ КОЈИ СУ ДОБИЛИ СТИПЕНДИЈУ ИЗ СРЕДСТАВА КООРДИНАЦИОНОГ ТЕЛА ЗА ШКОЛСКУ 2023/2024 ГОДИНУ

Комисија за вредновање апликације објавила прелиминарну ранг листу ученика средњих школа који су добили стипендије из средства Координационог тела за школску 2023/2024 годину.

1. децембар 2023.

ПРЕШЕВО ДОБИЈА МУЗЕЈ

Прешево ће ускоро у овом граду имати музеј културног и националног наслеђа Албанаца, најавио је председник општине Шћиприм Арифи.

1. децембар 2023.

ПРИМЕНА СТУДЕНТСКИХ КАРТИЦА ПОЧИЊЕ ДАНАС

Примена студентских картица почиње данас, а за њих се према последњим подацима пријавило око 90.000 студената, а њих више од 6.000 је преузело своје картице.

«Претходна страна   Следећа страна»