Архива вести
                   

ДОДЕЛА УЧЕНИЧКИХ СТИПЕНДИЈА У ОПШТИНИ ПРЕШЕВО

14. децембар 2023.

В.д. директора Службе Координационог тела Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа Ненад Митровић доделио је уговоре о стипендијама за средњошколце из општине Прешево. Заједно са преставником општине Прешево, Висаром Меметијем, Митровић је доделио 105 стипендија финансираних из буџета Службе Координационог тела у укупном износу од 2.520.000,00 динара.

Приликом доделе стипендија, Ненад Митровић је истакао важност улагања у образовање као кључног фактора за одрживи развој заједнице.

„Доделом стипендија, Влада Републике Србије и Координационо тело за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа исказују преданост подршци младима и стварању услова за њихово образовање и професионални развој. Улагање у младе је најсигурнија инвестиција која се увек исплати“, рекао је Митровић.

Митровић је истакао важност партнерских односа са општином Прешево, не само на овом, већ и свим пројектима који се реализују у Прешеву, од значаја за све грађане.

На крају свечаности, Ненад Митровић је свим средњошколцима пожелео срећне предстојеће празнике, уз поруку да остану добри ђаци и постану квалитетни људи.

Извор: Служба Координационог тела