Архива вести
                   
24. мај 2022.

ПОЧЕЛА ПРИЈАВА ЗА НАКНАДУ ПУТНИХ ТРОШКОВА УЧЕНИЦИМА СРЕДЊИХ ШКОЛА - СРЕДСТВА ОБЕЗБЕДИЛО КООРДИНАЦИОНО ТЕЛО

Бујановац – Београд -  Ученици средњих школа који живе на територији општине Бујановац, а похађају школе у Бујановцу или Прешеву могу да се пријављују за једнократну помоћ за трошкове превоза. Средства за ову намену обезбедила је Служба Координационог тела за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа.

24. мај 2022.

ПОЉОПРИВРЕДНИЦИМА ОД ОПШТИНЕ БУЈАНОВАЦ 5,3 МИЛИОНА ВИШЕ НЕГО 2021. ГОДИНЕ

Бујановац – Београд -  Бујановачки пољопривредници добиће 11,8 милиона динара подстицаја за развој од Општине у овој години, што је око 45 одсто више него 2021. године. Конкурс ће бити отворен до утрошка средстава, а најкасније до 3. јуна.

24. мај 2022.

КОНКУРС ЗА ОБУКУ ЗА 57 РАДНИХ МЕСТА У ПОЛИЦИЈСКОЈ УПРАВИ ВРАЊЕ

Бујановац – Београд -  Министарство унутрашњих послова Србије расписало је конкурс за основну полицијску обуку 57 полазника за подручје Полицијске управе у Врању, којој припада и Полицијска станица Бујановац.

24. мај 2022.

ПОВОРКА СЕЋАЊА НА ПРОФ. ДР ЗОРАНА СТАНКОВИЋА

Београд -  "Поворка сећања" којом су грађани из више од 25 општина у Републици Српској, Хрватској и Србији одали пошту војном патологу, доктору Зорану Станковићу (1954-2021) одржана је у Београду. Поворка је уједно и завршна сцена документарног филма "Сведок" посвећеног животу и раду преминулог професора Станковића.

23. мај 2022.

ОТВОРЕНА РЕКОНСТРУИСАНА ЗГРАДА ПРЕДШКОЛСКЕ УСТАНОВЕ „МЛАДОСТ“ У МЕДВЕЂИ - СКТ ФИНАНСИРАЛА ПРОЈЕКАТ СА 13 754 000 ДИНАРА

Медвеђа – Београд - На Дан општине Медвеђа, 20. мајa, свечано је отворен  реновирани објекат Предшколске установе „Младост“. Директорка установе, Добрила Андрејевић, истакла је да је реконструкција...

23. мај 2022.

МУП РАСПИСАО КОНКУРС ЗА 780 ПОЛАЗНИКА ЦЕНТРА ЗА ОСНОВНУ ПОЛИЦИЈСКУ ОБУКУ

Београд - Министарство унутрашњих послова данас је расписало конкурс за упис 780 полазника у Центар за основну полицијску обуку (ЦОПО), за стручно оспособљавање за обављање послова и задатака униформисаног полицијског службеника и то за потребе свих 27 полицијских управа у Србији.

23. мај 2022.

НИКОЛА МЛАДЕНОВИЋ ОСВОЈИО ЗЛАТНУ МЕДАЉУ НА ТУРНИРУ „ЛОРД KAП 2022“ У СКОПЉУ, НАГРАДУ ПОСВЕТИО СВОЈИМ СУГРАЂАНИМА

Медвеђа – Београд - Репрезентативац Србије у ГКФ Федерацији и такмичар карате клуба „Јабланица“, Никола Младеновић из Медвеђе, на одржаном Међународном турниру „Лорд кап 2022″ проглашен је за најбољег такмичара турнира.

20. мај 2022.

ТАСИЋ: РЕКОНСТРУКЦИЈА ИДЕ ПО ПЛАНУ, У НАШУ ШКОЛУ СЕ ВРАЋАМО ПОЧЕТКОМ НАРЕДНЕ ГОДИНЕ

Бујановац – Београд -  Комплетна реконструкција зграде Основне школе „Бранко Радичевић“ у Бујановцу, вредна више од 200 милиона динара, одвија се по плану, каже директор Ненад Тасић и процењује да је реално очекивати да се ђаци у реновирану зграду врате у јануару следеће године – почетком другог полугођа.

19. мај 2022.

ДР ПАВЛОВИЋ: ДОМ ЗДРАВЉА БУЈАНОВАЦ СЕ ВРАЋА У НОРМАЛАН РЕЖИМ РАДА

Бујановац – Београд -  Директорка Дома здравља у Бујановцу др Далиборка Павловић каже да је епидемиолошка ситуација у општини много  боља у односу на почетак године и да је од почетка месеца регистровано  само 9 случајева ковида.

18. мај 2022.

ОПШТИНА БУЈАНОВАЦ ПОНОВО ЗАПОШЉАВА ЗА СТАЛНО, КОНКУРС ЗА ДВА РАДНА МЕСТА

Бујановац – Београд -  Општина Бујановац расписала је још један конкурс за запошљавање на неодређено време у Општинској управи, а овога пута се ради о попуњавању два радна места на пословима вођења бирачког списка.

«Претходна страна   Следећа страна»