Архива вести
                   

ОШ „Б. РАДИЧЕВИЋ“ У БУЈАНОВЦУ НАГРАДИЛА НАЈБОЉЕ ЗА УСПЕХЕ НА ТАКМИЧЕЊИМА

30. мај 2022.

Бујановац – Београд -  Ученици Основне школе “Бранко Радичевић” у Бујановцу награђени су дипломама за освајање прва три места  на званичним општинским и окружним такмичењима. Управа школе је наградила 31 ученика, а њихови наставници су добили захвалнице.

Ученике, наставнике и родитеље поздравио је и нове успехе им пожелео директор школе Ненад Тасић који је рекао да успех ученика не би био толико велики без подршке родитеља и наставника.

„Ученици су заслужни за успех, али и њихови наставници који су радили са њима и преносили им знање, као и  подршка родитеља. С поносом истичемо да наши ученици годинама уназад постижу велике резултате и сигуран сам да ће тако бити и у наредном периоду“, рекао је Тасић.

Задовољство због постигнутог успеха и освојених награда нису криле ни ученице осмог разреда Магдалена Јањић и Маја Трајковић.

„Учествовала сам на такмичењу из српског језика и из биологије и награда ми пуно значи. То је мотив да и убудуће наставим да радим и стичем знања“, каже Маја.

„Свако такмичење је искуство више, награда је знак да смо успешно савладали градиво и резултат нашег рада. Постигла сам запажен резултат на такмичењу из српског језика и из биологије“, рекла је Магдалена која ће “Бранковце” представљати на републичком такмичењу из биологије у Београду.

Основцима су уручене дипломе и књиге са занимљивим насловима које је обезбедила управа школе.

За постигнут успех и добре резултате својих ученика, захвалнице су добили и њихови наставници са вишегодишњим искуством у раду.

Добитници су учитељице Мирјана Нешић, Љиљана Тасић, Ивана Дукадиновић, Сунчица Николић, као и наставници биологије Лидија Недић, Мирослав Јоцић, Татјана Трајковић, историје Александар Томић, ликовног Александар Чавдаревић, српског језика Биљана Николић, технике и технологије Душан Јовановић и Иван Пркић, енглеског Марија Стојковић и математике Зоран Димитријевић.

Dодела диплома одржана је у петак у Средњој школи „Сезаи Сурои“ у којој се настава одвија због реконструкције матичне школе.

Извор: Бујановачке, Координационо тело