Архива вести
                   

АТЛАНТИК ГРУПА ТРАЖИ НОВУ ГЕНЕРАЦИЈУ ПОЛАЗНИКА GRADUATE TRAINEE ПРОГРАМА (РОК: 15.СЕПТЕМБАР 2019)

30. август 2019.

Атлантик група, једна од водећих регионалних компанија, прима нове дипломиране студенте у оквиру Atlantic Graduate Trainee програма, који ће током годину дана имати прилику да стекну драгоцено искуство и успоставе важне пословне контакте. Сваке године одабрани учесници програма пролазе кроз бројне секторе компаније и уз врхунски менторски рад упознају реалне пословне процесе и стичу увид у области које их највише занимају за развој каријере.

За све оне који су спремни за прве кораке у пословним водама, Atlantic Graduate Trainee    програм нуди безброј прилика за раст и развој. Учешцће у програму је прилика за младе да започну каријеру као пуноправни чланови Атлантиковог тима, са свим одговорностима и могуц́ностима које систем нуди. За пријаву се охрабрују професионалци из свих области, јер ће фокус бити, пре свега, на потрази за радозналошцћу.

 „Врхунски професионалци и иноватори истичу се по томе што су способни да поставе тешка, кључна питања и извуку најбоље од својих колега у проналажењу решења. За   Atlantic Graduate Trainee програм тражимо баш такве – знатижељне људе”, објашњавају из Атлантик групе.

Конкурс је отворен до 15. септембра, а пријавити се и сазнати више о свему можете на  http://makewaves.atlanticgrupa.com/

Извор: Портал млади и Координационо тело