Архива вести
                   

БУЈАНОВАЧКА „БИВОДА” НА САЈМУ ПРЕДУЗЕТНИШТВА И ПРИВРЕДЕ У НИШУ

26. септембар 2017.

Бујановац, Ниш - Компанија „Бивода“из Бујановца представља се на Сајму предузетништва и привреде у Нишу.

То је највећи регионални сајам, а по речима Бранислава Поповића, председника Надзорног одбора „Јумка“,  од изузетног је значаја за представљање „Биводе“, која послује у оквиру компаније „Јумко“.

„Највећи број купаца „Бивода“  је управо у јужној Србији, а Ниш, као највећи град у овом делу знемље, од изузетног је значаја за тржиште предузећа. Сајам је прилика да се оствари бољи контакт између купаца и руководства „Биводе,“ рекао је Поповић.

Он је додао да је сајам одлична прилика за проналажење нових и сусрете са бившим купцима, као и обнављање сарадње са некадашњим  купцима у малопродаји и велепродаји.

„Ово је прилика да се сретнемо и са добављачима, али и да подржимо овакве сајамске манифестације, у нади да ће се и у Врању успоставити традиција сајамских манифестација, јер је недавно био организован Сајам пчеларства,“ рекао је Поповић.
 
Сајам предузетништва и привреде у Нишу траје до суботе и место је окупљања привредника, локалних самоуправа и предузетника са југоистока Србије.

Циљ окупљања је стварање прилика за регионалну сарадњу у предузетништву, стимулисање пословног повезивања привредника југоисточне Србије, као и промоције предузетништва и могућности самозапошљавања.

Извор: ОК Радио и Координационо тело

 

homescontents