Архива вести
                   

ПРЕЛИМИНАРНА РАНГ ЛИСТА УЧЕНИКА СА ПОДРУЧЈА ОПШТИНА ПРЕШЕВО, БУЈАНОВАЦ И МЕДВЕЂА КОЈИ СУ ПОДНЕЛИ МОЛБЕ НА КОНКУРСУ ЗА ДОДЕЛУ СТИПЕНДИЈА УЧЕНИЦИМА СРЕДЊИХ ШКОЛА ЗА ШКОЛСКУ 2017/2018 ГОДИНУ

26. септембар 2017.

Комисија Службе Координационог тела Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа за доделу ђачких стипендија ученицима средњих школа за школску 2017/2018 године, на основу записника 100 број 67-00-00001-13/2017-01 од 26.09.2017 године и расположивих финансијских средстава објављује прелиминарну ранг листу ученика за добијање ученичких стипендија.

Преузми документ:

Прелиминарна ранг листа (pdf)

Приговори на прелиминарну ранг листу кандидата могу се доставити Служби Координационог тела на исти начин као и молбе за доделу стипендија најкасније у року од осам дана по објављивању прелиминарне ранг листе. Приговор мора бити образложен, односно уз њега мора бити достављена одговарајућа доказна документација. Приговор који није образложен, односно уз који није достављена одговарајућа документација неће се разматрати. Комисија за ученичке стипендије ће разматрати приговоре и утврдити коначну ранг-листу кандидата.

Коначна ранг листа и списак кандидата са примерцима уговора Служба Координационог тела ће сачинити и доставити школама у року од осам дана од истека рока за приговоре на ранг листе.

Извор: Координационо тело Владе Републике Србије