Архива вести
                   

„НИШ-ЕСКПРЕС“ ДОДАТНО ОПРЕМИО АУТОБУСКУ СТАНИЦУ У БУЈАНОВЦУ

26. август 2015.

Нишрешевоујановац – У помоћ мигрантима који свакодневно у великом броју прелазе из Македоније у Србију, укључио се ових дана и „Ниш-експрес“.

Нишки превозник опремио је просторије аутобуске станице у Бујановцу туш кабинама, већим бројем тоалета и двема чекаоницама у којима мигранти могу привремено да бораве.

На аутобуској станици мигранти могу да бесплатно користе бежични интернет и електричне прикључке за пуњење мобилних телефона.

Заменик директора„Ниш-ескпреса“ Миломир Радовановић истиче да „Ниш-ескпрес“ настоји да овим путем мигрантима обезбеди пристојне услове боравка у Бујановцу.

„Многи од њих долазе у току ноћи и морају да сачекају на полазак по пар сати. У станици сада могу да пронађу уточиште од кише и ветра, да се освеже и одморе“, истакао је Радовановић.

Он је нагласио да „Ниш-експрес“ има девет полазака из Бујановаца за Београд и за Суботицу, а по потреби, када се број миграната драстично повећа, уводи и додатне поласке.

„За мигранте важе исте цене превоза као и за све остале наше путнике. Карта до Београда је 2.000 динара, а до Суботице 2.900 динара“, подвукао је Радовановић.

Извор: Југмедиа и Координационо тело