Архива вести
                   

СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЕВРОПСКОГ ПРОГРЕСА

25. фебруар 2015.

Блаце - У петак, 27. фебруара, 2015. године, са почетком од 12.30 часова, у Блацу ће у просторијама Високе пословне школе струковних студија бити одржан четврти састанак Управног одбора Европског Прогреса.

У раду састанка учествоваће представници министарства Републике Србије, 34 локалне самоуправе које учествују у реализацији Програма Европског Прогреса, представници развојних агенција и пројеката, цивилног друштва, као и донатори Делегације Европске уније и Швајцарска агенција за развој и сарадњу. Канцеларија Уједињених нација за пројектне услуге – УНОПС, као извршни партнер, има улогу координатора Одбора.

Чланови Управног одбора ће се на састанку упознати са напретком који је Програм остварио у периоду од 17. септембра до 31. децембра 2014. године, као и са активностима у вези са учењем српског језика као нематерњег у општинама Прешево, Бујановац и Медвеђа. Разматраће се пројекти за израду техничке документације, који су предложени за финансирање, као и нацрт јавног позива за израду планова детаљне регулације.

Извор: Топличке вести и Координационо тело